Libnet.ro
UNICEF

06:15

Primele detalii despre NUNTA Simonei Halep. Cine ii va canta la petrecere

B1 B1,
Primele detalii despre NUNTA Simonei Halep. Cine ii va canta la petrecere

Au iesit la iveala primele detalii despre nunta Simonei Halep. Tenismenasi-a facut deja planurile pentru nunta mult asteptata de toata Romania. Nu a pus la punct toate detaliile cu privire la locul. continuă pe B1

Andrei Pavel despre serviciul Simonei Halep: Ne e nimic nou tehnic, e doar antrenament si incredere

Antrenor al Simonei Halep n. r. alaturi de Darren Cahill) de cateva saptamani, Andrei Pavel a vorbit, marti, despre serviciul noului lider al ierarhiei WTA: Nu e nimic nou tehnic, e doar antrenament si incredere, a precizat Cneazul.

Golgota Simonei Halep! Cat timp a exersat serviciul pentru a-si putea imbunatati semnificativ loviturile

Una dintre schimbarile in bine care s-au vazut la Beijing in jocul Simonei Halep a fost calitatea serviciului ei.

CTP ii pune la zid pe comentatorii Simonei Halep! Ce il deranjeaza pe acesta la cei care o critica pe liderul WTA si care e aberatia pe care o semnaleaza virulent

Cristian Tudor Popescu urmareste atent nu doar evolutiile Simonei Halep, ci si reactiile care apar dupa rezultatele acesteia.

Premonitia Serenei Williams! Ce i-a spus americanca Simonei Halep acum trei ani, dupa finala de la Singapore

Simona Halep este a 25-a jucatoare din lume care devine numarul 1 mondial, pozitie in care va sta cel putin trei saptamani.

Celebra Chris Evert sare in apararea Simonei Halep si explica de ce merita sa fie numarul 1 mondial

Simona Halep este noul numar 1 mondial, chiar daca unii ii contesta aceasta postura socotind ca nu o merita deoarece n-a castigat niciun Grand Slam.

Mesajul unei senatoare PSD, dupa succesul Simonei Halep: Pot sa nu sar in sus de bucurie ca e numarul 1?

Faptul ca Simona Halep este numarul 1 in tenisul feminin nu o entuziasmeaza pe senatoarea PSD, Gabriela Cretu, care a tinut sa exprime public acest lucru.

Hocheiul romanesc de juniori va avea trei noi echipe cu suportul patinoarului Tiriac-Telekom Arena, al Simonei Halep si al companiilor Allianz-Tiriac si Skoda

Exista speranta pentru hocheiul romanesc, o disciplina sportiva la care tara noastra excela in trecut. Trei noi echipe de hohei pentru juniori se vor infiinta pana la finalul lui 2017, la initiativa patinoarului Tiriac-Telekom Arena in colaborare cu Fundatia Ion Tiriac si cu sustinerea sponsorilor Simona Halep, Allianz-Tiriac si Skoda.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3552 seconds )