Libnet.ro
UNICEF

06:00

Primele fotografii oficiale de la nunta regala au fost facute publice de Palatul Kensington: Suntem atat de norocosi FOTO

Adevărul Adevărul,
Primele fotografii oficiale de la nunta regala au fost facute publice de Palatul Kensington: Suntem atat de norocosi FOTO

Palatul Kensington a facut publice trei fotografii oficiale de la nunta printului Harry cu Meghan Markle, inclusiv traditionalul portret de familie. continuă pe Adevărul

Primele fotografii oficiale cu Printul Harry si Meghan Markle, dupa nunta regala (FOTO)

Primele fotografii oficiale cu Ducele si Ducesa de Sussex, dupa nunta regala au fost lansate de palatul Kensington. Cei doi s-au casatorit sambata, la capela St. George, de pe domeniul Castelului Winsor,.

Ducele si ducesa de Sussex au publicat trei fotografii oficiale de la nunta lor

Meghan Markle si Printul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, deveniti duci de Sussex, dupa ce s-au casatorit sambata, au publicat, luni, trei fotografii oficiale de la nunta.

Nunta regala: Care au fost primele cuvinte pe care i le-a spus printul Harry sotiei sale, Meghan Markle,cand a vazut-o in rochiade mireasaVIDEO

Printul Harry a fost la fel de impresionat ca restul lumii cand a vazut-o pentru prima data pe Meghan Markle in rochie de mireasa, dar si-a gasit totusi cuvintele pentru a-i face un compliment emotionant.

20 de poze adorabile cu Printul George si Printesa Charlotte de la Nunta Regala

Desi ziua de sambata a fost despre Meghan si Harry, printul George si printesa Charlotte au reusit, de cateva ori, sa fie in centrul atentiei, la nunta regala.

Caru' cu vedete: Actrita Asia Argento, la Cannes: In 1997, am fost violata, aici, de Harvey Weinstein; David Beckham, moment jenant in timpul ceremoniei de la nunta regala; Cine este Trevor Engelson, fostul sot al lui Meghan Markle. Motivul pentru care c

Nunta regala: Ducesa Kate Middleton a ales o rochie pe care a mai purtat-o la alte doua evenimente importante Ducesa de Cambridge Kate Middleton 36 de ani) a aratat. Nepoata Printesei Diana a intors toate privirile la nunta regala. Ce frumoasa e Sambata, 19 mai, a avut loc cel mai important eveniment al familiei regale, iar tot mai.

Totul despre masina speciala de la nunta regala, un Jaguar E-Type special

Nunta regala dintre printul Harry si actrita Meghan Markle a fost cel mai urmarit eveniment de pe mapamond in weekendul care tocmai s-a incheiat. Pe langa miri si invitatii de gala, un alt lucru care a atras atentia presei din intreaga lume a fost automobilul care a purtat-o pe noua ducesa de Sussex catre locul [].

Aparitie surpriza la nunta regala! Fostele iubite ale Printului Harry au fost invitate. Cum au aparut

Inainte cu luni bune de nunta regala, au aparut zvonuri potrivit carora Printul Harry si-a invitat fostele iubite la nunta cu Meghan Markle. Ei bine, in ziua nuntii, zvonurile s-au adeverit. Atat prima lui iubire, Chelsy Davy, cat si cea mai recenta iubita a sa, Cressida Bonas, au fost prezente in ziua in care Harry i-a jurat iubire vesnica fostei actrite, Meghan Markle.

Nunta regala. Sora lui Meghan Markle a fost internata in spital din cauza unui accident rutier

La numai doua zile inainte de nunta regala, sora lui Meghan Markle, Samantha Grant a fost internata in spital. Aceasta a fost implicata intr-un accident rutier dupa o confruntare cu paparazii.

Detaliile careau trecut neobservate la nunta regala - VIDEO

Nunta regala s-a desfasurat impecabil, fara incidente notabile, insa au existat si cateva detalii importante care au trecut neobservate. in primul rand,Meghan Markle nu a intrat in Biserica.

Ce s-a intamplat la receptia cu usile inchise de la Nunta Regala

Meghan Markle a devenit oficial ducesa de Sussex ieri, cand s-a casatorit cu printul Harry, sub privirea a sute de milioane de oameni. Dar sarbatoarea lor nu s-a incheiat la capela Saint George, ci adevarata petrecere a fost seara, la receptia de la Frogmore House.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )