Libnet.ro
UNICEF

09:45

Primele imagini cu criminalii din Calarasi: Adolescentii afirma ca nu regreta nimic (VIDEO)

B1 B1,
Primele imagini cu criminalii din Calarasi: Adolescentii afirma ca nu regreta nimic (VIDEO)

UPDATE: Suspectii in cazul crimei din Calarasi au fost arestati pentru 30 de zile, potrivit Libertatea. Au ucis un om cu sange rece si i-au ranit grav sotia, dar nu regreta nimic! Asta le-ar fi. continuă pe B1

Primele imagini cu racheta balistica testata de Coreea de Nord cu care Phenianul spune ca ar face ravagii in SUA - VIDEO

Au aparut primele imagini cu noua racheta balistica pe care Coreea de Nord o testeaza si despre care Phenianul sustine ca poate atinge orice tinta in Statele Unite. Presa de la Phenian a facut.

Suspectii in cazul crimei din Calarasi au fost prinsi

Politistii i-au prins pe principalii suspecti in cazul crimei din Calarasi. Potrivit primelor informatii, este vorba despre doi minori. Acestia au fost dusi la audieri. Reamintim ca un barbat a fos.

Profitul VIG in Romania a crescut cu 40% in primele noua luni din acest an comparativ cu aceeasi perioada din 2016

Vienna Insurance Group a inregistrat, in primele trei trimestre din acest an, prime brute subscrise in valoare de 373,4 milioane de euro in Romania, in scadere cu 4,7% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. In schimb, profitul inainte de.

Autorii crimei din Calarasi, doi elevi de liceu

Autorii omorului savarsit in data de 24 noiembrie in judetul Calarasi au fost prinsi de politisti, acestia fiind doi minori fara antecedente, care locuiesc in apropierea locului savarsirii faptelor, a anuntat, sambata, comisarul sef Marian Iorga, inspector sef al Inspectoratului judetean de Politie Calarasi, potrivit site-ului Politiei Romane. Potrivit procurorului de caz Madalina Miu, cei doi si-au recunoscut faptele, transmite Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )