Libnet.ro
UNICEF

07:15

Primele imagini cu soferul cautat de politisti dupa ce a lovit cinci masini in Capitala: E recidivist, o persoana periculoasa

Adevărul Adevărul,
Primele imagini cu soferul cautat de politisti dupa ce a lovit cinci masini in Capitala: E recidivist, o persoana periculoasa

Soferul care vineri a lovit cinci masini in Capitala, ranind doua persoane, este recidivist, o persoana periculoasa si a fost dat in consemn la frontiera, a declarat, sambata, seful Politiei Romane, chestorul Ioan Buda. continuă pe Adevărul

Seful Politiei Romane: Soferul care a lovit cinci masini in Bucuresti e recidivist

Soferul care vineri a lovit cinci masini in Capitala, ranind doua persoane, este recidivist, o persoana periculoasa si a fost dat in consemn la frontiera, a declarat, sambata, seful Politiei Romane,.

Soferul care nu a oprit la semnalele politistilor din Bucuresti si a lovit cinci masini a fost prins; el este acuzat de patru infractiuni, fiind audiat

Politistii din Capitala au reusit sa-l prinda pe barbatul de 39 de ani, suspectat ca nu a oprit la semnalele politistilor si a lovit cinci autoturisme, ranind usor doua persoane. El este acuzat de patru infractiuni, fiind audiat la sediul Brigazii Rutiere.

Soferul care nu a oprit la semnalele politistilor din Bucuresti si a lovit cinci masini a fost retinut

Politistii din Capitala au reusit sa-l prinda pe barbatul de 39 de ani, suspectat ca nu a oprit la semnalele politistilor si a lovit cinci autoturisme, ranind usor doua persoane. El este acuzat de patru infractiuni, fiind audiat la sediul Brigazii Rutiere.

Primele imagini cu accidentul rutier in care a fost implicat actorul George Clooney

Au aparut primele imagini cu accidentul rutier in urma caruia George Clooney a ajuns la spital. Actorul american, in varstade 57 de ani, a lovit o masina in timp ce mergea pe un.

Primele imagini cu infractorii urmariti de politie, vineri. Cinci masini au fost facute praf la semafor

Imagini in exclusivitate din timpul urmaririi ca in filme de vineri, din cartierul Floreasca din Bucuresti. Soferul unui Audi care era urmarit de un echipaj de politie a provocat un accident in lant in zona .

Soferul care a lovit cinci masini in nordul Capitalei a fost prins si dus la audieri

Politistii bucuresteni l-au depistat pe barbatul care a provocat vineri, pe strada Alexandru Serbanescu, un accident in care au fost avariate cinci autoturisme, iar apoi a fugit de la locul accidentului,.

Politia isi da cu stangul in dreptul: Un sofer care a lovit cinci masini, disparut de sub nasul agentilor in timpul unei urmariri (VIDEO)

Politia isi da din nou cu stangul in dreptul intr-un dosar relativ simplu. Desi au existat martori, desi au aparut imaginile de pe camerele de supraveghere, iar pe soferul care a fugit de agenti si a lovit.

VIDEO Iesean cautat de politisti, dupa ce a aruncat cu pietre intr-un autobuz nou pe care l-a distrus

Oficialii Companiei de Transport in Comun din Iasi au reclamat un incident periculos petrecut in trafic, in cursul acestei saptamani.

Primele imagini cu copiii salvati din pestera din Thailanda (VIDEO)

Prima inregistrare video cu tinerii fotbalisti salvati dupa 17 zile din pestera inundata din Thailanda a fost facuta publicamiercuri. Baietii, dar si antrenorul lor de fotbal sunt internati in.

VIDEO Primele imagini video cu baietii salvati din pestera inundata din Thailanda i arata pe copii slabiti, dar facnd cu mna

Prima inregistrare video cu tinerii fotbalisti salvati dupa 17 zile din pestera inundata din Thailanda a fost facuta publica miercuri. Videoul ii arata pe baieti pe paturile de spital si vizibil slabiti si sub influenta sedativelor, dar gasesc puterea sa isi fluture mainile in semn de salut, relateaza Reuters si AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )