Libnet.ro
UNICEF

12:30

Soferul care nu a oprit la semnalele politistilor din Bucuresti si a lovit cinci masini a fost retinut

Adevărul Adevărul,
Soferul care nu a oprit la semnalele politistilor din Bucuresti si a lovit cinci masini a fost retinut

Politistii din Capitala au reusit sa-l prinda pe barbatul de 39 de ani, suspectat ca nu a oprit la semnalele politistilor si a lovit cinci autoturisme, ranind usor doua persoane. El este acuzat de patru infractiuni, fiind audiat la sediul Brigazii Rutiere. continuă pe Adevărul

Soferul care nu a oprit la semnalele politistilor din Bucuresti si a lovit cinci masini a fost prins; el este acuzat de patru infractiuni, fiind audiat

Politistii din Capitala au reusit sa-l prinda pe barbatul de 39 de ani, suspectat ca nu a oprit la semnalele politistilor si a lovit cinci autoturisme, ranind usor doua persoane. El este acuzat de patru infractiuni, fiind audiat la sediul Brigazii Rutiere.

ULTIMA ORA: Soferul din Bucuresti care a FACUT PRAF 5 masini si a fugit de la locul accidentului a fost PRINS (VIDEO)

Soferul suspectat ca nu a oprit la semnalele politistilor si a lovit cinci autoturisme, ranind usor doua persoane, in Capitala, a fost prins de politisti sambata seara. Barbatul are 39 de ani si este.

Seful Politiei Romane: Soferul care a lovit cinci masini in Bucuresti e recidivist

Soferul care vineri a lovit cinci masini in Capitala, ranind doua persoane, este recidivist, o persoana periculoasa si a fost dat in consemn la frontiera, a declarat, sambata, seful Politiei Romane,.

Serviciul de Pasapoarte din Bucuresti se muta. De unde va puteti lua actele

Un nou punct de lucru al Serviciilor Publice Comunitare pentru Evidenta si Eliberarea Pasapoartelor Simple din Bucuresti si judetul Ilfov se va deschide, incepand cu data de 16 iulie, in centrul comercial.

Soferul care a lovit cinci masini in nordul Capitalei a fost prins si dus la audieri

Politistii bucuresteni l-au depistat pe barbatul care a provocat vineri, pe strada Alexandru Serbanescu, un accident in care au fost avariate cinci autoturisme, iar apoi a fugit de la locul accidentului,.

Locuintele din Bucuresti se scumpesc mai multdecat cele din Paris sau Viena

Bucurestiul a inregistrat in primul trimestru al acestui an scumpiri ale locuintelor, care le-au depasit pana si pe cele din capitale europene precum Paris, Viena sau Bruxelles. Cu o majorare a preturilor.

Marea MOSCHEE din Bucuresti NU se mai face. Ce se intampla cu terenul pe care urma sa fie construita

Marea Moschee de la Bucuresti nu se va mai construi. Muftiatul Cultului Musulman din Romania a anuntat ca nu are fonduri suficiente pentru a termina proiectul, anunta adevarul. ro. Nu am mai putut continua.

Moscheea din Bucuresti nu o sa mai fie construita

Marea Moschee de la Bucuresti nu se mai construieste. Muftiatul Cultului Musulman din Romania a anuntat ca nu sunt bani pentru ridicarea moscheii. Terenul pe care urma sa se ridice cea mai mare moschee dintr-o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )