Libnet.ro
UNICEF

18:15

Primele rezultate ale analizelor in cazul lui Mario Iorgulescu. Tanarul, in stare grava in continuare

Antena3 Antena3,
Primele rezultate ale analizelor in cazul lui Mario Iorgulescu. Tanarul, in stare grava in continuare

UPDATEStarea lui Mario Iorgulescu este in continuare grava, insa oscilanta. Tanarul in varsta de 24 de ani afost constient pe perioadele in care nu a mai fost sedat. ------- UPDATE Potrivit. continuă pe Antena3

Primele rezultate ale analizelor in cazul lui Mario Iorgulescu. Pozitiv la cocaina

UPDATE Potrivit noilor date din ancheta, Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a iesit pozitiv la testul privind consumul de cocaina. Potrivit unor surse judiciare, legistii au determinat ca Mario.

Rezultatele IML, in cazul Mario Iorgulescu: Ce consumase inainte de accidentul teribil in care a murit un tinar de 24 de ani

Primele rezultate ale analizelor in cazul lui Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, au fost publicate joi de Institutul National de Medicina Legala.

Rasturnare de situatie in cazul accidentului lui Mario Iorgulescu. Ce au descoperit acum politistii

UPDATE Potrivit noilor date din ancheta, Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a iesit pozitiv la testul privind consumul de cocaina. Potrivit unor surse judiciare citate de Antena 3,legistii au.

Mario Iorgulescu, primele consecinte dupa accidentul rutier in care a murit un tanar. Veste cumplita pentru fiul fostului presedinte LPF

Mario Iorgulescu s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpa in urma accidentului de circulatie produs pe Soseaua Chitila din Capitala, in care o persoana a murit. Fiul fostului presedinte al Ligii Profesionieste de Fotbal a ramas si fara permisul de onducere. Politistii au anuntat ca accidentul s-a produs pe fondul patrunderii pe contrasens .

Noi detalii in cazul accidentului in care a fost implicat Mario Iorgulescu. Un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa a fost deschis

Un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa a fost deschis in cazul accidentului in care a fost implicat Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii.

Date oficiale: Mario Iorgulescu consumase cocaina si avea o alcoolemie de 1,96 gl in sange in momentul in care a produs accidentul mortal

Au aparut primele informatii oficiale despre starea in care se afla Mario Iorgulescu in momentul in care a produs accidentul in care a murit un tanar de 25 de ani. Conform Parchetului de pe langa Judecatoria.

OFICIAL Mario Iorgulescu avea o concentratie de 1,96 gl alcool pur in sange si a fost depistat pozitiv pentru cocaina

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, a consumat droguri si alcool duminica inainte de accidentul pe care l-a provocat la iesirea din Bucuresti, in urma caruia un tanar si-a pierdut viata. Cel putin asa reiese din rezultatele preliminare ale testelor efectuate de specialistii Institutului National de Medicina Legala Mina Minovici.

Mama lui Dany Vicol, tanarul mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu, face marturisiri sfasietoare

Mama lui Dany Vicol, tanarul mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu, a gasit puterea sa vorbeasca despre drama prin care trece. Femeia a mai pierdut un copil in urma cu mai multi ani, din cauza unei boli incurabile. Mama tanarului mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu face marturisiri sfasietoare Mario Iorgulescu, fiul fostului .

Mario Iorgulescu, chemat in instanta peste cateva zile. Ce veste cumplita a primit Gino Iorgulescu

Mario Iorgulescu va fi chemat in instanta intr-un dosar in care a fost achitat pe fond si pentru care procurorii au facut apel, cerand condamnare cu executare. Fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) se afla internat in spital in urma accidentului de circulatie in care a ucis un tanar de 24 de .

Masina Aston Martin condusa de Mario Iorgulescu parea sa aiba o problema. Ce acte detinea fiul lui Gino Iorgulescu

Tragicul accident pe care l-a produs Mario Iorgulescu abia acum incepe sa se desluseasca. Detalii socante despre masina mortii ies la iveala. Ce acte detinea, de fapt, fiul lui Gino Iorgulescu? Amintim ca totul s-a produs dupa ce tanarul a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un alt autovehicul condus de un barbat tot .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.222 seconds )