Libnet.ro
UNICEF

05:15

Primul balci urban din Bucuresti are loc la Balkanik Festival

Hotnews Hotnews,
 Primul balci urban din Bucuresti are loc la Balkanik Festival

Poate ca n-am prins Balciul Mosilor, din Bucurestii de altadata, dar cu siguranta ne amintim de braga, alvita, de circari si papaionage. De dragul lor va invitam la un balci cu atmosfera de demult, dar cu accente de inspiratie urbana, in cadrul Balkanik Festival 2014. Va fi primul balci urban din istoria Bucurestiului, asa ca te asteptam intre 12 si 14 septembrie, orele 12:00-23:00, in Gradina Uranus Str. Uranus nr. 144) din Bucuresti!. continuă pe Hotnews

Scoala Americana Internationala din Bucuresti are un nou director, dr. Robert Brindley

Scoala Americana Internationala din Bucuresti AISB) l-a numit in functia de conducere pe dr. Robert Brindley. Noul director va coordona in anul scolar 2014-2015 institutia la care s-au inscris 840 de elevi din peste 58 de tari.

FOTO Studiu de caz pe o strada din Bucuresti: Se da o banda speciala pentru autobuz, cine o foloseste?

De cateva zile banda intai de pe Splaiul Independentei din dreptul Spitalului Universitar din Bucuresti a fost eliberata de masinile parcate neregulamentar si de parcagiii care au pus stapanire pe zona de cativa ani. Practic, administratia locala a amenajat pe banda intai o banda speciala dedicata transportului in comun, delimitata cu stalpisori inalti de restul soselei. In cele cateva zile de la infiintarea benzii speciale s-au intamplat doua lucruri, unul previzibil si altul mai putin previzibil: unii soferi ignora marcajele si intra pe banda speciala, in timp ce unele autobuze ignora banda speciala si folosesc in continuare celelalte benzi.

Portland Trust a inchiriat integral proiectul de birouri Floreasca Park din Bucuresti

Dezvoltatorul Portland Trust a inchiriat integral cladirea de birouri Floreasca Park din Bucuresti, cu o suprafata de 37. 500 metri patrati, a anuntat compania The Advisers/Knight Frank, care a reprezentat exclusiv proiectul, Oracle, Allianz, Kellogg039;s.

DTZ: Rata de neocupare a birourilor din Bucuresti s-a redus usor, fiind disponibili inca 330.000 mp

Rata de neocupare a cladirilor de birouri din Bucuresti a coborat usor in acest an la 15,7%, 330. 000 metri patrati neavand chiriasi, desi in primele sase luni s-a inregistrat un volum net de inchirieri record, dar in special relocari, potrivit DTZ.

Cartierele din Bucuresti in care apartamentele si-au pastrat cel mai bine valoarea in criza

Preturile medii ale locuintelor din Bucuresti au scazut cu peste 50% fata de momentul de varf al pietei in 2008 . Sunt si cartiere unde locuintele s-au ieftinit cu pana la 60% cum este zona Unirii 57-60% scadere) sau Berceni. La polul opus exista zone.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )