Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul caz de pesta porcina africana din judetul Dolj, confirmat intr-o gospodarie din satul Comanicea

Adevărul Adevărul,
Primul caz de pesta porcina africana din judetul Dolj, confirmat intr-o gospodarie din satul Comanicea

Primul caz de pesta porcina africana din judetul Dolj a fost confirmat, marti, intr-o gospodarie din satul Comanicea, zona fiind plasata sub supraveghere oficiala. S-a stabilit o zona de protectie pe o raza de trei kilometri si o zona de supraveghere, pe o raza de zece kilometri in jurul focarului. continuă pe Adevărul

Un nou caz de pesta porcina africana in Teleorman. 13 porci au fost omorati

Reprezentantii Directiei Sanitar-Veterinare Teleorman precizeaza luni, 29 octombrie, ca s-a depistat un nou caz de pesta poricna in satul Beiu din comuna Storobaneasa.

Pesta porcina africana, confirmata intr-o gospodarie din judetul Dolj

Pesta porcina africana PPA) a fost confirmata astazi la un porc dintr-o gospodarie din satul Comanicea, comuna Secu, din judetul Dolj, aceasta fiind plasata sub supraveghere oficiala, a anuntat, marti, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

Focar de pesta porcina confirmat in judetul Buzau

Un nou focar de pesta porcina africana a fost confirmat in judetul Buzau, in timp ce in alte localitati autoritatile introduc porci santinela in incercarea de a inchide focarele de boala.

Pesta porcina africana se extinde. inca un judet este afectat

Prezenta virusului Pestei Porcine Africane a fost confirmata sambata la doi porci dintr-o gospodarie situata in localitatea Lespezi, comuna Homocea, din judetul Vrancea, care devine astfel al 16-lea judet in.

inca un focar de pesta porcina, confirmat in Romania

Pesta porcina africana se extinde in judetul Buzau, dupa ce, sambata, a fost confirmat un nou focar de pesta porcina, in satul Amara, din comuna Balta Alba, judetul Buzau, la o distanta de doar patru.

Pesta porcina patrunde si in Vrancea

Pesta Porcina Africana a fost confirmata astazi la doi porci intr-o gospodarie din localitatea Lespezi, comuna Homocea, judetul Vrancea, a anuntat Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) conform Agerpres.

Al cincilea focar de pesta porcina din Teleorman, confirmat

Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Bucuresti a confirmat existenta unui nou focar de pesta porcina africana in judetul Teleorman. Probele de laborator au fost prelevate de la trei porci morti dintr-o gospodarie din satul Beiu, in apropiere de resedinta judetului, transmite Mediafax.

FOTO Vrancea, al 16-lea judet din Romania unde s-a confirmat prezenta gripei porcine africana. Cate animale au fost omorate

Primul caz de pesta porcina din in judetul Vrancea a aparut la sfarsit de saptamana la o stana din satul Lespezi, comuna Homocea.

Pesta porcina se extinde in continuare. ANSVSA: Virusul a fost confirmat in al 15-lea judet din tara

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) anunta, marti, confirmarea virusului pestei porcine africane in cel de-al 15-lea judet - Dolj. in data de 30.

Ferme MARI de ovine, LICHIDATE in intregime din cauza unei boli cumplite

Scrapia, o boala care inseamna pentru ovine ce inseamna pesta porcina africana pentru porci, face ravagii in fermele din Romania. Desi autoritatile sanitare veterinare nu spun nimic, nu anunta oficial.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )