Libnet.ro
UNICEF

07:15

Primul judecator CCR, Toni Grebla, RETINUT pentru coruptie. Avocatul sau: A incercat sa vanda niste capre. DNA cere arest la domiciliu

România Liberă România Liberă,
Primul judecator CCR, Toni Grebla, RETINUT pentru coruptie. Avocatul sau: A incercat sa vanda niste capre. DNA cere arest la domiciliu

Primul judecator CCR, RETINUT de DNA. in urma cu mai bine de o luna, DNA a cerut aviz pentru retinerea lui Toni Grebla, fost senator PSD si apoi judecator CCR. Grebla si-a dat demisia de la CCR imediat dupa ce DNA a cerut aviz pentru retinerea si arestarea sa, ramanand astfel fara imunitate. inalta Curte va decide maine daca il aresteaza la domiciliu. continuă pe România Liberă

PREMIERA in justitie: Fostul judecator CCR Toni Grebla a fost RETINUT. DNA: El a incercat sa vanda ILEGAL animalele din ferma

Fostul judecator CCR Toni Grebla a fost retinut marti de procurorii DNA pentru o noua acuzatie. Un avocat a facut un autodenunt privind un contract de vanzare-cumparare de capre. Grebla voia sa vanda.

Subiectiv. Toni Grebla, retinut pentru ca a vrut sa vanda capre

Toni Grebla a aflat astazi ca va fi retinut pentru 24 de ore. Cel mai probabil in cazul sau, DNA va cere arestul la domiciliu, dupa ce a aparut o noua acuzatie: aceea ca ar fi incercat sa vanda niste capr.

Toni Grebla, retinut de DNA

Actualizare 14:26 DNA propune arestarea lui Grebla la domiciliu * Avocat: Toni Grebla a fost retinut pentru ca a incercat sa vanda capre Procurorii DNA l-au retinut astazi pe fostul judecator CCR Toni Grebla, acuzat de trafic de influenta, acte de comert incompatibile cu functia si constituirea unui grup infractional organizat, urmand sa il prezinte maine inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), cu propunere de arest la domiciliu.

Toni Grebla, retinut de DNA pentru trafic de capre: Fostul judecator CCR, scos din arest dupa ce i s-ar fi facut rau (VIDEO)

45 Toni Grebla a fost scos din Arestul Politiei Capitalei la zece minute dupa ce a ajuns acolo, potrivit unor surse citate de B1 TV. Deocamdata nu exista o informatie oficiala referitoare la locul.

Fostul judecator al CC Toni Grebla, retinut. Trafic de influenta in schimbul unor masini si rochii pentru sotie

Toni Grebla, fost judecator al Curtii Constitutionale CC), a fost retinut de care DNA in dosarul in care este acuzat ca ar fi sprijinit exporturi ilegale in Rusia si ca l-ar fi ajutat pe finul sau Ion Bircina sa obtina mai multe contracte pentru firma.

Toni Grebla, dus din arest la spital. Fostul judecator CCR, acuzat ca a incercat sa vanda capre

Fostul judecator CCR, Toni Grebla, a fost retinut de procurorii DNA pentru o noua acuzatie. Un avocat a facut un autodenunt privind un contract de vanzare-cumparare de capre. Maine, Grebla va merge la inalta.

Toni Grebla, audiat la DNA: Unele acuzatii sunt interpretari fantasmagorice. DNA a cerut aviz de arestare inaintea demisiei acestuia din CCR

Fostul judecator CCR, Toni Grebla, a ajuns la DNA, in dimineata zilei de marti pentru a fi audit in dosarul in care este cercetat pentru coruptie. in urma cu mai bine de o luna, DNA a cerut aviz pentru retinerea fostului senator PSD si apoi judecator CCR. Grebla si-a dat demisia de la CCR, ramanand astfel fara imunitate. El risca retinerea, spun specialistii.

Toni Grebla a fost retinut de DNA. Fostul judecator ar fi incercat sa vanda 50 de capre care nu erau ale lui

Fostul judecator al Curtii Constitutionale CCR) Toni Grebla a fost marti, de DNA, in dosarul in care este acuzat ca ar fi sprijinit exporturi ilegale in Rusia si ca l-ar fi ajutat pe finul sau Ion Bircina sa obtina mai multe contracte pentru firma acestuia, primind in schimb o masina si rochii pentru sotie. Toni Grebla a fost retinut pentru faptele de coruptie de care este acuzat, dar si pentru ca, potrivit procurorilor DNA, ar fi incercat sa vanda, prin intermediari, 50 de capre care nu erau ale lui, in acest sens fiind facut un denunt, a declarat avocatul Petre Buneci, potrivit Mediafax.

Ce a declarat sotia lui Toni Grebla despre retinerea fostului judecator CCR

Sotia Judecatorului Toni Grebla, Mihaela Grebla, a declarat, marti, ca procurorii au fabricat probe, intrucat la dosar nu existau invinuiri suficiente pentru ca fostul judecator CCR sa fie retinut, informeaza Antena 3.

Toni Grebla, AUDIAT la DNA: Nu am furat din banul public, nu ma astept sa fiu RETINUT

Fostul judecator constitutional Toni Grebla a venit, marti, la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie, el declarand ca este convins ca adevarul va iesi la iveala, pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )