Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul zbor privat pe Marte va costa 4 miliarde de euro: Afla primele detalii despre etapa inaugurala a misiunii

B1 B1,
Primul zbor privat pe Marte va costa 4 miliarde de euro: Afla primele detalii despre etapa inaugurala a misiunii

Compania olandeza Mars One a prezentat, marti, detaliile primului zbor pe Marte, la care s-au inscris deja peste 200. 000 de voluntari. Prima etapa a acestei misiuni va include lansarea unui satelit si a unei capsule. continuă pe B1

VIDEO Ucraina solicita 20 miliarde euro sprijin de la Bruxelles/ UE raspunde- Nu este o licitatie!

Primul ministru de la Kiev Mykola Azarov a declarat miercuri, citat de mass-media, ca Ucraina doreste sprijin financiar in valoare de 20 miliarde euro de la Bruxelles pentru a semna Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana - potrivit EurActiv. com. Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene Olivier Bailly a raspuns ca viitorul Ucrainei nu este o licitatie.

Statistica: Nivel record al exporturilor in luna octombrie, 4,7 miliarde euro

In luna octombrie 2013, conform estimarilor preliminare ale Institutului National de Statistica, exporturile FOB au insumat 20,94 miliarde lei 4,7 miliarde euro), iar importurile CIF au insumat 23,80 miliarde lei 5,34 miliarde euro), au transmis marti oficialii Statisticii. Fata de octombrie 2012, exporturile au crescut cu 9,8% la valori exprimate in lei 12,0% la valori exprimate in euro), iar importurile au scazut cu 1,3% la valori exprimate in lei au crescut cu 0,7% la valori exprimate in euro). Deficitul balantei comerciale FOB/CIF) a fost in luna octombrie 2013 de 2,85 miliarde lei 643,4 milioane euro).

Programul Orizont 2020 - buget de 15 miliarde euro pentru primii doi ani

Comisia Europeana CE) a prezentat pentru prima data, astazi, cereri de proiecte din cadrul Orizont 2020, programul de cercetare si inovare cu un buget de 80 de miliarde euro al Uniunii Europene, se arata intr-un comunicat de presa.

Fiat ar putea renunta la Punto, ca parte a unui plan de 9 miliarde euro care sa reinvie uzinele din Italia - surse

Fiat Group se va concentra pe modelele mai scumpe de la Alfa Romeo si Maserati, vrea sa revigoreze uzinele italiene grav afectate de criza si va investi 9 miliarde euro intr-un plan care cuprinde si decizii radicale, precum renuntarea la Punto, scrie Bloomberg, citand surse apropiate discutiilor. Punto ar putea fi inlocuit cu o versiune in cinci usi a lui 500, insa compania italiana cu a confirmat informatia.

Fiat va investi 9 miliarde euro in urmatorii 3 ani, pentru dezvoltarea de noi modele premium

Grupul italian Fiat pregateste investitii de 9 miliarde euro in urmatorii trei ani in principal pentru dezvoltarea de noi modele premium. Directorul general al Fiat, Sergio Marchionne, vrea sa aduca grupul pe.

Fiat va investi 9 miliarde euro in lansarea de noi modele.

Grupul italian Fiat pregateste investitii de 9 miliarde euro in urmatorii trei ani in principal pentru dezvoltarea de noi modele premium. Producatorul auto vrea sa revena pe profit in Europa dupa mai multi ani de pierderi si sa revigoreze activitatea la fabricile din Italia, conform Mediafax. Pe langa consolidarea marcilor Maserati si Alfa Romeo cu noi modele Made in Italy, grupul va reorienta marca Fiat pe variante ale automobilelor 500 si Panda, renuntand la modele care au avut succes in .

Bancile ramburseaza anticipat catre BCE 7 miliarde euro

Bancile din zona euro vor rambursa, saptamana aceasta, 7,07 miliarde euro din imprumuturile contractate de la Banca Centrala Europeana BCE) prin programul de urgenta pe trei ani LTRO Longer Term Refinancing Operations), derulat in 2011 si 2012.

Primele linii de finantare pentru cercetare si inovare, deschise/ 7,8 miliarde de euro disponibile in 2014 la nivelul UE/ Focus: tineri cercetatori, sectoare industriale inovatoare, provocari societale

Primele cereri de proiecte in cadrul Programului de cercetare-inovare al Comisiei Europene -Orizont 2020 - au fost lansate miercuri, 1 decembrie, la Bruxelles. Circa 3,8 miliarde euro vor fi destionate tinerilor cercetatori, 1,8 miliarde euro pentru sprijinirea pozitiei de lider in sectorul industrial a Europei in mai multe sectoare, 2,8 miliarde euro pentru proiecte inovatoare destinate celor sapte provocari societale vizate de programul Orizont 2020. Comisarul european pentru cercetare, inovare si stiinta, Maire Geoghegan-Quinn. Fac un apel la cercetatori, la universitati, la intreprinderi, inclusiv la IMM-uri, precum si la alte entitati, sa se inscrie in program!.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )