Libnet.ro
UNICEF

07:31

Principalul opozant al lui Vladimir Putin, in stare grava la spital dupa ce ar fi fost otravit

Antena3 Antena3,
Principalul opozant al lui Vladimir Putin, in stare grava la spital dupa ce ar fi fost otravit

Alexey Navalny, principalul opozant al lui Vladimir Putin, a ajuns in stare grava la spital dupa ce ar fi fost otravit. Acestuia i s-a facut rau in timpul unui zbor de la Moscova la Tomsk. continuă pe Antena3

Principalul opozant al lui Putin, Aleksei Navalnii, aflat in stare de inconstienta la spital dupa ce ar fi fost otravit

Liderul opozitiei ruse si un critic constant al presedintelui Vladimir Putin, Aleksei Navalnii, se afla la spital in stare de inconstienta, dupa ce ar fi fost otravit, a anuntat purtatoarea acestuia de cuvant, citata de BBC.

FOTO VIDEO Ce se stie despre suspiciunile de otravire a principalului critic al Kremlinului, internat in stare grava

Principalul opozant al Kremlinului, avocatul Aleksei Navalnii, a fost internat intr-un spital din Siberia cu simptome de otravire. Starea sa este grava.

Dilema neasteptata a lui Vladimir Putin in fata revoltelor din Belarus, care nu sunt insa antirusesti

Protestele din Belarus si fragilizarea pozitiei presedintelui Alexandr Lukasenko il pun pe Vladimir Putin in fata unui calcul complex legat de strategia pe care trebuie sa o urmeze, in fata unei miscari populare care nu este antiruseasca si in momentul in care chiar Rusia traverseaza o faza politica delicata, scrie AFP.

Vladimir Putin si Angela Merkel au discutat despre criza din Belarus

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, au avut o discutie telefonica marti, 18 august, pe subiectul privind situatia politica din Belarus, acolo unde dupa alegerile prezidentiale din 9 august continua protestele stradale anti-Lukasenko, la care se cere organizarea alegerilor prezidentiale noi.

inca un opozant a lui Putin se imbolnaveste brusc si este in coma. Ce spun apropiatii lui

Un opozant al lui Vladimir Putin s-a imbolnavit brusc si se afla in coma. Politicianul rus de opozitie Aleksei Navalnii se afla in coma intr-un spital din Siberia, dupa ce a consumat o ceasca de ceai in care, potrivit purtatorului sau de cuvant, ar fi fost pusa otrava, informeaza Reuters. Politicianul rus este in coma.

Presupusa otravire a lui Alexei Navalny a deschis rani mai vechi in Rusia lui Vladimir Putin: De-a lungul anilor, mai multi disidenti fie au fost asasinati, fie au supravietuit miraculos unor atacuri brutale

Alexei Navalny se lupta pentru viata sa intr-un spital din Siberia. Activistul anticoruptie, considerat de multi un ghimpe in coasta Kremlinului, este in coma, iar medicii sustin ca ar fi fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )