Libnet.ro
UNICEF

16:30

Principalul suspect in cazul atacului de la Muzeul Evreiesc din Bruxelles a fost arestat la Marsilia

Antena3 Antena3,
Principalul suspect in cazul atacului de la Muzeul Evreiesc din Bruxelles a fost arestat la Marsilia

Barbat suspectat ca a ucis patru persoane la Muzeul Evreiesc din Bruxelles, in data de 24 mai, a fost arestat, vineri, la Marsilia, avand asupra sa un Kalasnikov si un revolver, arme de tipul celor folosite atacul. continuă pe Antena3

Noi probe in defavoarea principalului suspect in cazul atacului de la Muzeul Evreiesc din Bruxelles

Barbatul suspectat ca ar fi autorul atacului de la Muzeul Evreiesc din Bruxelles nu a facut nicio declaratie de la retinerea sa, dar expertizele stiintifice asupra armelor sale si a camerei incep sa ofere elemente convingatoare, a anuntat duminica o sursa apropiata anchetei.

Atacul armat de la Muzeul Evreiesc din Bruxelles: Un francez suspectat a fi atacatorul, arestat la Marsilia

Un barbat suspectat ca a ucis patru persoane in atacul armat comis pe 24 mai la Muzeul Evreiesc din Bruxelles a fost arestat vineri la Marsilia Franta), acesta avand asupra sa un Kalasnikov si un revolver de tipul celor utilizate in capitala belgiana, informeaza duminica AFP, citand surse concordante.

Un francez a fost arestat pentru atacul armat de la Muzeul Evreiesc din Bruxelles, soldat cu patru morti

Un cetatean francez a fost arestat, duminica, la Marsilia Franta), suspectat fiind ca a ucis patru oameni intr-un atac armat comis pe 24 mai la Muzeul Evreiesc din Bruxelles Belgia).

Terorism in Europa: scenariul cel mai grav se confirma FILIERA SIRIANA

Arestarea, la Marsilia, a unui om prezentat drept principalul suspect al atentatului terorist de la Muzeul Evreiesc din Bruxelles, arata cat de serioase, grave si justificate erau previziunile unitatii europene de lupta impotriva terorismului prezentat in paginile ziarului nostru cu ceva timp in urma).

Terorism in Europa: scenariul cel mai grav se confirma filiera siriana

Arestarea, la Marsilia, a unui om prezentat drept principalul suspect al atentatului terorist de la Muzeul Evreiesc din Bruxelles, arata cat de serioase, grave si justificate erau previziunile unitatii europene de lupta impotriva terorismului, scrie Cristian Unteanu, corespondent de presa in capitala Belgiei, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )