Libnet.ro
UNICEF

08:45

Printul Charles al Marii Britanii, viitorul Rege al Romaniei? Presa britanica a lansat aceasta ipoteza inca de cand traia Mihai (FOTO)

B1 B1,
Printul Charles al Marii Britanii, viitorul Rege al Romaniei? Presa britanica a lansat aceasta ipoteza inca de cand traia Mihai (FOTO)

Odata cu decesul Regelui Mihai numeroase speculatii au aparut privind viitorul Casei Regale a Romaniei. Principesa Margareta a refuzat sa poarte titlul de Regina si a preferat sa ramana cu. continuă pe B1

Printul Charles al Marii Britanii, VIITORUL REGE al Romaniei? Presa britanica a lansat aceasta ipoteza inca de cand traia Mihai (FOTO)

Odata cu decesul Regelui Mihai numeroase speculatii au aparut privind viitorul Casei Regale a Romaniei. Principesa Margareta a refuzat sa poarte titlul de Regina si a preferat sa ramana cu.

Istoricul care a studiat copilaria lui Miky, viitorul Rege Mihai al Romaniei: A fost muscat de un caine turbat si a stat in carantina la Nisa din cauza rujeolei

Copilaria principelui Miky, asa cum era alintat de bunica sa viitorul rege al Romaniei, nu s-a deosebit cu nimic de cea a unui copil din lumea buna a vremii. Nici el n-a scapat de atacul unui caine turbat, de bolile copilariei si a trait din plin bucuriile legate de sarbatoarea Craciunului, cadourile de care era cel mai fascinat fiind cainii de rasa sau masinile de jucarie.

Printul Charles a sosit in Romania pentru a participa la funerariile Regelui Mihai

Printul Charles a ajuns vineri seara, dupa ora 23, in Romania. Primul urmas al Reginei Elisabeta a II-a pe linia de succesiune la tronul britanic va participa sambata la evenimentele ce se.

Dupa ce a fost decorat de printul Charles, Ed Sheeran a incalcat protocolul regal (FOTO)

Cantaretul britanic Ed Sheeran, in varsta de 26 de ani, a incalcat protocolul regal dupa ce a fost decorat de printul Charles. Astfel, cantaretul i-a strans antebratul.

Gafa uriasa facuta de Ed Sheeran la intalnirea cu Printul Charles. Toata lumea i-a criticat gestul (FOTO, VIDEO)

Ed Sheeran a fost subiectul unor discutii controversate provocate de gestul sau fata de Printul Charles. Artistul a fost decorat de catre Print cu medalia Member of the Most Excellent Order of the British Empire,.

Ed Sheeran a facut o gafa de proportii dupa ce a fost decorat de printul Charles FOTO

Cantaretul britanic Ed Sheeran 26 de ani) a facut o gafa de proportii si a incalcat astfel protocolul regal in timpul unei ceremonii desfasurate la Palatul Buckingham, unde a fost decorat de printul Charles.

FT: Mentinerea accesului Marii Britanii la piata unica europeana ar opri exodul bancilor

Unii dintre bancherii de top din Londra au declarat ca ar opri sau chiar ar contramanda planurile de relocalizare in Europa continentala, daca va exista un acord care sa-i permita Marii Britanii sa-si mentina accesul la piata unica europeana, o schimbare semnificativa fata de precedentele avertismente ca nu va exista cale de intoarcere, se arata intr-o analiza a Financial Times FT).

Printul Charles, marturii emotionante despre Regele Mihai

Trupul neinsufletit al Regelui Mihai va fi adus miercuri in Romania, unde va fi condus pe ultimul drum. Printre cei care vor participa la ceremonii se numara si mostenitorul tronului Marii.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )