Libnet.ro
UNICEF

23:00

Printul Charles a sosit in Romania pentru a participa la funerariile Regelui Mihai

B1 B1,
Printul Charles a sosit in Romania pentru a participa la funerariile Regelui Mihai

Printul Charles a ajuns vineri seara, dupa ora 23, in Romania. Primul urmas al Reginei Elisabeta a II-a pe linia de succesiune la tronul britanic va participa sambata la evenimentele ce se. continuă pe B1

Adrien Brody si Alexandra Dinu au sosit in Romania pentru lansarea filmului Bullet Head. Capcana mortala

Renumitul actor american Adrien Brody a sosit in premiera in Romania pentru a participa la evenimentul de lansare al noului sau film, Bullet Head. Capcana mortala, distribuit in Romania de Ro Image 2000.

Primarul suspendat al Chisinaului, aflat sub control judiciar, a primit invoirea instantei sa paraseasca tara pentru a participa la inmormantarea Regelui Mihai

Primarul suspendat al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, aflat sub control judiciar, va participa la funeraliile regelui Mihai dupa ce instanta i-a admis cererea de parasire a tarii, conform Publika, citata de news. ro.

Dupa ce a fost decorat de printul Charles, Ed Sheeran a incalcat protocolul regal (FOTO)

Cantaretul britanic Ed Sheeran, in varsta de 26 de ani, a incalcat protocolul regal dupa ce a fost decorat de printul Charles. Astfel, cantaretul i-a strans antebratul.

Gafa uriasa facuta de Ed Sheeran la intalnirea cu Printul Charles. Toata lumea i-a criticat gestul (FOTO, VIDEO)

Ed Sheeran a fost subiectul unor discutii controversate provocate de gestul sau fata de Printul Charles. Artistul a fost decorat de catre Print cu medalia Member of the Most Excellent Order of the British Empire,.

Ed Sheeran a facut o gafa de proportii dupa ce a fost decorat de printul Charles FOTO

Cantaretul britanic Ed Sheeran 26 de ani) a facut o gafa de proportii si a incalcat astfel protocolul regal in timpul unei ceremonii desfasurate la Palatul Buckingham, unde a fost decorat de printul Charles.

Adrien Brody: Am venit in Romania pentru Alexandra Dinu si am vrut sa va ofer o premiera de Hollywood

Alexandra Dinu si Adrien Brody si-au facut aparitia pe covorul rosu la avanpremiera peliculei Bullet Head. Capcana mortala relaxati si au acordat interviuri in fata unui numar impresionant de reprezentanti Mass Media.

Printul Charles, marturii emotionante despre Regele Mihai

Trupul neinsufletit al Regelui Mihai va fi adus miercuri in Romania, unde va fi condus pe ultimul drum. Printre cei care vor participa la ceremonii se numara si mostenitorul tronului Marii.

Printul Charles al Marii Britanii, viitorul Rege al Romaniei? Presa britanica a lansat aceasta ipoteza inca de cand traia Mihai (FOTO)

Odata cu decesul Regelui Mihai numeroase speculatii au aparut privind viitorul Casei Regale a Romaniei. Principesa Margareta a refuzat sa poarte titlul de Regina si a preferat sa ramana cu.

Printul Charles al Marii Britanii, VIITORUL REGE al Romaniei? Presa britanica a lansat aceasta ipoteza inca de cand traia Mihai (FOTO)

Odata cu decesul Regelui Mihai numeroase speculatii au aparut privind viitorul Casei Regale a Romaniei. Principesa Margareta a refuzat sa poarte titlul de Regina si a preferat sa ramana cu.

Simeon al II-lea a Bulgariei, singurul monarh din perioada celui de-Al Doilea Razboi Mondial ramas in viata, la catafalcul Regelui Mihai (FOTO)

Au inceput sa vina membrii ai familiilor regale din strainatate la ceremoniile de omagiere a Regelui Mihai. Primul suveran care a sosit in Romania pentru a participa la funeralii este Regele Simeon.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )