Libnet.ro
UNICEF

10:15

Printul consort Philip al Marii Britanii participa la ultimul sau angajament public individual

Hotnews Hotnews,
 Printul consort Philip al Marii Britanii participa la ultimul sau angajament public individual

Printul Philip, sotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, in varsta de 96 de ani, participa miercuri la ultimul sau angajament public individual la Palatul Buckingham din Londra. Ducele de Edinburgh, care detine recordul de longevitate in randul printilor britanici, va trece in revista o parada a Royal Navy, o unitate a Marinei Regale, in care a servit din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. continuă pe Hotnews

Printul consort Philip al Marii Britanii va participa miercuri la ultimul sau angajament oficial

Printul Philip, sotul reginei Elizabeth a II-a, va participa la ultimul sau angajament public oficial - singur - miercuri, dupa ce a onorat peste 22. 000 de obligatii similare, a confirmat luni Palatul Buckingham, relateaza AFP.

Printul consort Philip va participa, miercuri, la ultimul sau eveniment public individual

Printul consort Philip, in varsta de 96 de ani, va participa, miercuri, pentru ultima data, la un angajament public individual, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Palatul Buckingham din Londra.

Ultimul angajament social al printului consort Philip al Marii Britanii. Ducele de Edinburgh va trece in revista o parada a Royal Navy, la Buckingham

Printul consort Philip, sotul reginei Elisabeta a II-a, va participa la ultimul sau angajament social public, miercuri, dupa ce a indeplinit mai mult de 22. 000 de obligatii similare, a confirmat Palatul Buckingham.

VIDEO Printul consort al Marii Britanii Philip s-a retras din viata publica

Ajuns la 96 de ani, printul consort Philip al Marii Britanii a participat miercuri la ultimul sau angajament public, oficiind parada Marinei Regale de la Palatul Buckingam, transmite BBC.

Cine este dublura reginei Marii Britanii VIDEO

Ella Slack, fost manager al BBC, a indeplinit in ultimii 30 de ani rolul de dublura oficiala a Reginei, inlocuind-o pe Elisabeta a II-a la repetitiile pentru evenimentele la care suverana Marii Britanii trebuia sa participe.

Vesti proaste! Cum va fi afectata Romania de iesirea Marii Britanii din UE

Odata cu iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana UE), fondurile structurale si de investitii catre Europa Centrala si de Est CEE), in cadrul noului ciclu bugetar UE care incepe in 2021,.

Trei ani de tranzitie, necesari Marii Britanii dupa Brexit

Marea Britanie se va conforma anumitor reglementari UE pe o perioada de pana la trei ani dupa ce va parasi blocul comunitar Brexit) in martie 2019, a declarat, vineri, ministrul Finantelor de la Londra, Philip Hammond, conform Associated Press.

Singura jucarie care le-a fost interzisa printilor Charlotte si George:cuplul regal al Marii Britanii doreste sa le ofere o copilarie cat mai normala

Ducesa Kate Middleton si Printul William vor sa le ofere viitorilor monarhi, printul George patru ani) si printesa Charlotte doi ani), o copilarie cat mai normala, dar nu lipsita de reguli. De exemplu, o anumita jucarie le este interzisa micutilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )