Libnet.ro
UNICEF

08:00

Printul Paul a fost retinut de DNA, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri

Hotnews Hotnews,
 Printul Paul a fost retinut de DNA, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri

Printul Paul a fost retinut, vineri seara, de catre procurorii DNA Brasov, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Ilfov, in care au fost arestati la domiciliu omul de afaceri Remus Truica si avocatul Robert Rosu, iar alte trei persoane au fost puse sub control judiciar. Printul Paul este acuzat de cumparare de influenta, spalarea banilor si complicitate la abuz in serviciu. UPDATE DNA: Presedintele Academiei de Stiinte Agricole, sub control judiciar in cazul retrocedarilor ilegale. continuă pe Hotnews

Printul Paul a fost retinut in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri

Printul Paul a fost retinut, vineri seara, de catre procurorii DNA Brasov, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Ilfov, in care au fost arestati la domiciliu omul de afaceri Remus Truica si avocatul Robert Rosu, iar alte trei persoane au.

Paul al Romaniei, retinut de DNA, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri. Sambata se judeca cererea de arestare preventiva. Printul a cerut alt avocat

Printul Paul a fost retinut, vineri seara, de catre procurorii DNA Brasov, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Ilfov, in care au fost arestati la domiciliu omul de afaceri Remus Truica si avocatul Robert Rosu, iar alte trei persoane au fost puse sub control judiciar. 52 Paul al Romaniei a fost adus sambata dimineata la Curtea de Apel Brasov, unde la ora 10. 00 trebuia sa inceapa judecarea propunerii de arest preventiv, insa sedinta a fost amanata cu ora jumatate dupa ce acesta a cerut alt avocat.

Dan Andronic si omul de afaceri Claudiu Mateescu, retinuti de DNA in dosarul retrocedarilor ilegale

Dan Andronic, directorul general al cotidianului Evenimentul Zilei, si omul de afaceri Claudiu Mateescu au fost retinuti, joi dimineata, de procurori, dupa mai multe ore de audieri la sediul DNA Brasov, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din.

Remus Truica, retinut de DNA Brasov in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri

Omul de afaceri Remus Truica a fost retinut, miercuri noapte, pentru 24 de ore, de catre procurori, dupa mai multe ore de audieri la sediul Directiei Anticoruptie Brasov, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri in Ilfov, transmite corespondentul.

Remus Truica, in arest la domiciliu in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri

Omul de afaceri Remus Truica va fi plasat in arest la domiciliu, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Ilfov, cu un prejudiciu de peste 135 de milioane de euro, in care sunt vizate alte patru persoane, a decis, vineri, Curtea de Apel.

Printul Paul Lambrino, scos in catuse de la DNA. El a fost retinut in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri

Printul Paul Lambrino fost retinut de procurorii DNA pentru 24 de ore.

Perchezitii DNA Brasov in dosarul retrocedarilor ilegale. Remus Truica si Printul Paul vor fi adusi la audieri

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Brasov, efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2006 2015.

CA Brasov a amanat pentru vineri pronuntarea in cazul propunerii de arestare a celor vizati in dosarul retrocedarilor

Curtea de Apel Brasov a amanat pentru vineri pronuntarea in cazul propunerii de arestare preventiva a lui Remus Truica si a celorlalte patru persoane vizate in dosarul retrocedarilor ilegale, toti cei carora le-au expirat ordonantele de retinere, cu exceptia lui Dan Andronic, fiind liberi sa plece.

Printul Paul se externeaza de la Spitalul Judetean Ploiesti. La DNA ajunge abia vineri

Printul Paul se va externa joi de la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti unde si-a petrecut noaptea dupa ce, miercuri, s-a simtit rau in drumul spre DNA Brasov unde era citat in dosarul retrocedarilor.

Perchezitii DNA la Remus Truica, pentru retrocedari ilegale de terenuri de langa Bucuresti. Printul Paul, internat la Ploiesti. Spre DNA Brasov este dus un avocat si un apropiat de fostul premier Tariceanu

Procurorii anticoruptie efectueaza, miercuri, perchezitii la locuinta omului de afaceri Remus Truica, intr-un dosar privind retrocedari ilegale. Perchezitiile ar viza vanzari de drepturi litigioase inexistente/ilegale ale unor terenuri de langa Bucuresti, foste in administrarea domeniilor Regale, spun surse judiciare. Mai sunt implicati printul Paul Lambrino, un avocat, alte persoane, intre care un apropiat al fostului premier Tariceanu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )