Libnet.ro
UNICEF

21:00

Proba de kaiac dublu aduce prima medalie pentru Romania la Jocurile Europene de la Baku

B1 B1,
Proba de kaiac dublu aduce prima medalie pentru Romania la Jocurile Europene de la Baku

Romania a obtinut prima medalie la Jocurile Europene de la Baku. Echipajul format din Roxana Petronela Borha si Elena Meroniac a ocupat locul doi la proba de kaiac dublu pe distanta de 500 de metri, informeaza. continuă pe B1

Prima medalie pentru Romania la Jocurile Europene: Argint la kaiac dublu feminin

Echipajul format din Roxana Petronela Borha si Elena Meroniac a ocupat locul doi in proba de kaiac dublu pe distanta de 500 de metri, reusind astfel sa aduca prima medalie pentru Romania la Jocurile Europene de la Baku.

Prima medalie pentru Romania la Jocurile Europene

Delegatia Romaniei a cucerit, marti, cea dintai medalie la Jocurile Europene de la Baku.

ARGINT pentru Romania la Jocurile Europene de la Baku

Echipajul format din Roxana Petronela Borha si Elena Meroniac a ocupat locul doi in proba de kaiac dublu pe distanta de 500 de metri, reusind astfel sa aduca prima medalie pentru Romania la Jocurile Europene de la Baku.

Baku: Medalie de argint la kaiac dublu, proba de 500 metri

Echipajul de kaiac dublu, format din Roxana Borha si Elena Meroniac, a cucerit medalia de argint dupa ce au terminat pe locul doi finala la 500 m. Cu un start mai slab, Borha si Meroniac s-au aflat pe locul 4 dupa.

Baku: Elvetianca Jolanda Neff a castigat prima medalie de aur din istoria Jocurilor Europene

Elvetianca Jolanda Neff, in proba de mountain bike, a castigat sambata prima medalie de aur din istoria Jocurilor Europene, competitie a carei editie inaugurala se desfasoara la Baku, noteaza.

Matteo Patrone este noul director BERD pentru Romania

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a numit, de la 1 iulie, un nou director pentru Romania, Matteo Patrone, acesta detinand anterior aceeasi functie in Serbia.

Matteo Patrone a fost numit noul Director al BERD pentru Romania

Matteo Patrone a fost numit noul Director pentru Romania al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) si va prelua oficial functia incepand cu 1 iulie 2015.

Jocurile Europene Baku 2015: Romania, aproape de prima medalie, la kaiac

Romania a fost aproape de prima sa medalie la editia inaugurala a Jocurilor Europene, gazduita de capitala Azerbaidjanului, Baku, luni dimineata, dar kaiacul 4 feminin Roxana Borha, Elena Meroniac, Iuliana .

Turneul de la Birmingham: Simona Halep va evolua si in proba de dublu

Simona Halep va juca si in proba de dublu a turneului de la Birmingham unde va face pereche cu britanica Heather Watson. Cele doua tenismene au primit un wild-card pentru proba de dublu, iar in primul tur vor.

Prima drona din Romania asigurata pentru daune pana la 1 milion euro

Compania de asigurari CertAsig a anuntat ca prima drona asigurata din tara noastra poate primi, pentru daune potentiale, pana la 1 milion de euro, dupa lansarea programului de asigurari pentru drone din Romania, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )