Libnet.ro
UNICEF

05:15

Prima medalie pentru Romania la Jocurile Europene: Argint la kaiac dublu feminin

Hotnews Hotnews,
 Prima medalie pentru Romania la Jocurile Europene: Argint la kaiac dublu feminin

Echipajul format din Roxana Petronela Borha si Elena Meroniac a ocupat locul doi in proba de kaiac dublu pe distanta de 500 de metri, reusind astfel sa aduca prima medalie pentru Romania la Jocurile Europene de la Baku. continuă pe Hotnews

Proba de kaiac dublu aduce prima medalie pentru Romania la Jocurile Europene de la Baku

Romania a obtinut prima medalie la Jocurile Europene de la Baku. Echipajul format din Roxana Petronela Borha si Elena Meroniac a ocupat locul doi la proba de kaiac dublu pe distanta de 500 de metri, informeaza.

Prima medalie pentru Romania la Jocurile Europene

Delegatia Romaniei a cucerit, marti, cea dintai medalie la Jocurile Europene de la Baku.

ARGINT pentru Romania la Jocurile Europene de la Baku

Echipajul format din Roxana Petronela Borha si Elena Meroniac a ocupat locul doi in proba de kaiac dublu pe distanta de 500 de metri, reusind astfel sa aduca prima medalie pentru Romania la Jocurile Europene de la Baku.

Matteo Patrone a fost numit noul Director al BERD pentru Romania

Matteo Patrone a fost numit noul Director pentru Romania al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) si va prelua oficial functia incepand cu 1 iulie 2015.

Ce rezultate au obtinut marti sportivii romani la Jocurile Europene de la Baku

Iata rezultatele inregistrate, marti, de sportivii romani la Jocurile Europene de la Baku:Kaiac-canoe - K2 - 500 metri feminin: Roxana Petronela Borha, Elena Meroniac - medalie de argint.

Rezultatele sportivilor romani de marti la Jocurile Europene de la Baku

Prima medalie de argint obtinuta de Romania la Jocurile Europe de la Baku, a fost castigata, marti, de echipa feminina, formata din Roxana Petronela Borha, Elena Meroniac, care a ocupat locul doi la proba de.

Baku: Elvetianca Jolanda Neff a castigat prima medalie de aur din istoria Jocurilor Europene

Elvetianca Jolanda Neff, in proba de mountain bike, a castigat sambata prima medalie de aur din istoria Jocurilor Europene, competitie a carei editie inaugurala se desfasoara la Baku, noteaza.

Jocurile Europene: Romania invinsa la volei de echipa gazda

Nationala feminina de volei a Romaniei a pierdut, sambata, primul meci disputat in Grupa A la Jocurile Europene de la Baku.

Echipa nationala de polo juniori a Romaniei, iNVINSA de Ungaria la Jocurile Europene de la Baku

Echipa nationala de polo juniori a Romaniei a fost invinsa, luni, de reprezentativa Ungariei, cu scorul de 18-3, in al treilea meci din grupa B, la Jocurile Europene de la Baku, si va juca cu Serbia, pentru.

Jocurile Europene Baku 2015: Campionul olimpic Alin Moldoveanu, locul 22 la pusca aer comprimat 10 m

Campionul olimpic en titre Alin Moldoveanu a ocupat doar locul 22 in calificarile probei de pusca aer comprimat 10 metri, marti, la Jocurile Europene de la Baku si a ratat calificarea in finala de opt, potrivit.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )