Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima drona din Romania asigurata pentru daune pana la 1 milion euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prima drona din Romania asigurata pentru daune pana la 1 milion euro

Compania de asigurari CertAsig a anuntat ca prima drona asigurata din tara noastra poate primi, pentru daune potentiale, pana la 1 milion de euro, dupa lansarea programului de asigurari pentru drone din Romania, arata un comunicat transmis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Nationala de baschet feminin, eliminata de la Europeanul din Romania si Ungaria

Nationala de baschet feminin a ratat calificarea in grupele principale ale Campionatului European din Romania si Ungaria. Tricolorele au inregistrat patru infrangeri consecutive in prima faza a grupelor.

Simona Dragan, prima romanca din PNL-Diaspora aleasa consilier local in Spania

Simona Dragan este prima romanca din PNL-Diaspora aleasa consilier local in Spania, la primaria din Calatayud, Regiunea Autonoma Aragon, in urma constituirii noilor guverne locale, arata un comunicat transmis azi redactiei.

Orban, despre proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari: Veti duce Parlamentul la o cota de incredere mai joasa decat orice alta institutie publica din Romania. Puneti in pericol democratia

Adoptarea proiectului de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari ar situa Parlamentul la o cota de incredere mai joasa decat orice alta institutie publica din Romania si ar pune in pericol.

Tranzactie: Petroceltic International a vandut operatiunile din Romania catre GVC Investment

Compania petroliera Petroceltic International a vandut activele din Romania, prin intermediul carora detinea licente de operare pentru doua perimetre din Marea Neagra, catre compania GVC Investment.

Mircea Badea: Foarte multa lume din Romania ar avea nevoie de un Parlament adevarat

Foarte multa lume din Romania ar avea nevoie de un Parlament adevarat care sa limiteze abuzurile, a declarat Mircea Badea. Parlamentarul este reprezentantul unor cetateni care l-au votat si raspunde.

Compania Ikea va deschide al doilea magazin din Romania

IKEA a cumparat, vineri, terenul destinat construirii celui de-al doilea magazin din Romania. Magazinul va fi deschis tot in Bucuresti, in zona bulevardului Pallady din sectorul 3, a anuntat retailerul suedez de mobilier si decoratiuni.

Presedintele Iohannis a promulgat doua legi de aprobare a unor ordonante referitoare la Autoritatea de Supraveghere Financiara si la asigurarile din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat doua legi pentru aprobarea unor ordonante de urgenta care privesc organizarea si functionarea Autoritatii de Supraveghere Financiara, precum si completarea legii.

Peste 140.000 nepalezi au beneficiat de ajutoare din Romania. Cum poti dona si tu

Campania de ajutorare a populatiei din Nepal, Bucurie pentru Nepal/ Joy for Nepal, initiata de alpinistul Alex Gavan, a ajuns la jumatatea perioadei de strangere de fonduri. in acest timp au fost ajutate peste 140. 000 persoane, afectate de cutremurele din aceasta tara.

Tinerii din Romania nu invata si nici nu muncesc

Cei mai multi tineri din Romania, cu varste cuprinse intre 16 si 24 de ani, nu invata si nici loc de munca nu au. Aceasta este concluzia unui studiu european prezentat si in Jurnalul National de.

Petroceltic, care exploraperimetrele Est-Cobalcescu si Muridava, si-a vandut operatiunile din Romania

Irlandezii de la Petroceltic International Plc au anuntat ca si-a vandut operatiunile din Romania catre GVC Investment BV, in conditiile in care compania iese din asocierile de explorare cu risc ridicat, informeaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )