Libnet.ro
UNICEF

01:05

Probleme in Stefan Cel Mare: Dinamo, invinsa categoric de CFR Cluj

B1 B1,
Probleme in Stefan Cel Mare: Dinamo, invinsa categoric de CFR Cluj

Dupa victoria rasunatoare din sferturile Cupei Ligii, scor 5-2, contra Astrei, Dinamo nu si-a mai regasit pofta de joc si a fost invinsa de CFR Cluj, luni seara, in ultimul meci al etapei a. continuă pe B1

CFR Cluj, victorie autoritara in Stefan cel Mare

In ultima partida a etapei a 16-a din Liga 1, CFR Cluj s-a impus cu 2-0 1-0) in fata lui Dinamo chiar pe terenul echipei bucurestene.

Uzzi a facut PASUL CEL MARE. VEZI cu cine s-a casatorit baiatul cel rau in mare secret (FOTO)

Uzzi, unul dintre membrii trupei B. G Mafia, ne-a dezvaluit o noua versiune a persoanei lui, alta decat cea de pe scena. Artistul a facut pasul cel mare, joi, pe 17 noiembrie, alaturi de iubita lui, Floriana.

Dinamo - CFR 0-2: Andone se pregateste de o vacanta lunga. Fanii i-au cerut demisia. Raspunsul taios al antrenorului

O echipa a cainilor care ar fi trebuit sa se bata la primele doua locuri se afla abia pe pozitia a 6-a, dupa 16 etape, si risca sa rateze chiar play-off-ul. Esecul cu CFR a crescut tensiunea in Stefan cel Mare, iar Falcosul poate fi schimbat din functie in pauza de iarna.

Volei. CSM Targoviste a pierdut confruntarea cu Dinamo

In ultimul meci al etapei a 8-a, Dinamo a invins-o pe CSM Targoviste, cu 3-1. Voleibalistele din Stefan cel Mare au dominat startul disputei cu vicecampioana - primul set le-a revenit la 18.

Prima infrangere a lui Stefan cel Mare: asediul asupra Cetatii Chilia din 1462 i-a cauzat o rana care l-a chinuit toata viata

In vara anului 1462, domnitorul moldovean a asediat Cetatea Chilia, insa fara succes. Pe langa faptul ca a fost invins, Stefan s-a ales cu o rana care l-a chinuit pana la sfarsitul vietii sale.

Adela Popescu s-a externat. A avut insa probleme cu cel mic. Iata ce s-a intamplat!

Adela Popescu s-a externat, dupa ce a fost operata de urgenta de peritonita la inceputul acestei saptamani. Bucuria revederii copilului ei a fost, pentru cateva momente, umbrita de o intamplare care i-a dat mari emotii.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )