Libnet.ro
UNICEF

14:45

CFR Cluj, victorie autoritara in Stefan cel Mare

Online Sport Online Sport,
CFR Cluj, victorie autoritara in Stefan cel Mare

In ultima partida a etapei a 16-a din Liga 1, CFR Cluj s-a impus cu 2-0 1-0) in fata lui Dinamo chiar pe terenul echipei bucurestene. continuă pe Online Sport

Liga I: Dinamo Bucuresti - CFR Cluj, scor 0-2/ Clujenii sunt pe loc de play-off

CFR Cluj a castigat, luni, scor 2-0, meciul disputat in deplasare cu Dinamo Bucuresti, in ultimul meci al etapei a 16-a din Liga 1, potrivit Mediafax. In urma acestui rezultat, Dinamo ramane pe locul sase al clasamentului, cu 23 de puncte, in timp ce CFR Cluj se afla pe locul cinci, cu 26 de puncte stranse in 16 partide.

Mihai Stoica, reactie ironica dupa penalty-ul primit de Dinamo cu CFR Cluj

Dinamo a primit un penalty usor in debutul meciului cu CFR Cluj de luni seara la un presupus hent comis de Rus in propriul careu.

Uzzi a facut PASUL CEL MARE. VEZI cu cine s-a casatorit baiatul cel rau in mare secret (FOTO)

Uzzi, unul dintre membrii trupei B. G Mafia, ne-a dezvaluit o noua versiune a persoanei lui, alta decat cea de pe scena. Artistul a facut pasul cel mare, joi, pe 17 noiembrie, alaturi de iubita lui, Floriana.

Prima infrangere a lui Stefan cel Mare: asediul asupra Cetatii Chilia din 1462 i-a cauzat o rana care l-a chinuit toata viata

In vara anului 1462, domnitorul moldovean a asediat Cetatea Chilia, insa fara succes. Pe langa faptul ca a fost invins, Stefan s-a ales cu o rana care l-a chinuit pana la sfarsitul vietii sale.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )