Libnet.ro
UNICEF

13:01

Proceduri disciplinare impotriva Ungariei, Belgiei si Portugaliei, din cauza fanilor (UEFA)

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proceduri disciplinare impotriva Ungariei, Belgiei si Portugaliei, din cauza fanilor (UEFA)

Federatiile din Ungaria, Belgia si Portugalia sunt vizate de proceduri disciplinare pentru incidente diverse cauzate de fanii lor pe stadioanele EURO 2016, a anuntat astazi UEFA, instanta care organizeaza turneul. continuă pe Ziarul Bursa

UEFA a deschis proceduri disciplinare impotriva Ungariei, Belgiei si Portugaliei dupa incidentele de la EURO 2016

UEFA a deschis proceduri disciplinare impotriva Ungariei, Belgiei si Portugaliei. Masura a fost luata dupa ce suporterii celor trei echipe au creat probleme la meciurile care au avut loc sambata.

UEFA a deschis o procedura disciplinara impotriva Romaniei din cauza tortelor aprinse dupa golul lui Stancu

UEFA a deschis o procedura procedura disciplinara impotriva Federatiei Romane de Fotbal de dupa meciul de miercuri seara cu Elvetia din cauza aprinderii de torte, informeaza forul fotbalistic european.

CFR: Trenurile circula cu restrictii de viteza in sudul tarii, din cauza temperaturilor ridicate

Trenurile circula cu limita de viteza in jumatatea de sud a tarii, din cauza temperaturilor ridicate. Pentru desfasurarea traficului in siguranta in jumatatea de sud a tarii viteza de circulatie a trenurilor s-a limitat la 70 km/h pentru trenurile de calatori si la 50 km/h pentru trenurile de marfa , din cauza temperaturilor ridicate care se inregistreaza in aer si implicit la nivelul sinei, unde acestea pot depasi pragul de 50-55 de grade, anunta CFR, intr-un comunicat.

Un avion de lupta sirian s-a prabusit la scurt timp dupa decolare, din cauza unor defectiuni tehnice

Un avion de lupta sirian s-a prabusit la scurt timp dupa ce a decolat de pe aeroportul Hama, din cauza unor probleme tehnice, a declarat o sursa militara, fara a oferi detalii despre ziua in care a avut loc incidentul.

Romania se topeste la 37 de grade: Peste 1.200 de bucuresteni au cerut ajutorul ambulantei din cauza caldurii (VIDEO)

Peste 1. 200 de bucuresteni au cerut ajutorul ambulantei din cauza caldurii. Ziua de sambata se anunta si mai grea pentru echipele de interventie in conditiile in care Romania se.

FOTO. Revolutie in lumei modei. Un model dat afara din cauza marimii a devenit motorul de succes al unui brand de lenjerie intima

Iskra Lauwrence este, poate, cel mai cunoscut model al brandului Aerie, ale carui vanzari le-au depasit pe cele de la Victorias Secret, in urma succesului campaniei publicitare in care au fost folosite doar tinere cu forme mai rotunjoare, ale caror imagini nu au fost retusate, scrie The Independent. insa la inceputul carierei sale, a fost data afara din cauza soldurilor mai mari decat standardul.

Vremea urata afecteaza EURO. Partida Ucraina - Irlanda de Nord a fost intrerupta din cauza grindinei (VIDEO)

Meciul de fotbal dintre Ucraina si Irlanda de Nord a fost intrerupt din cauza ploii cu grindina care s-a abatut asupra arenei Stade des lumieres, din Lyon. Pana atunci meciul se defasurase oricum.

De ce a renuntat Anonymous la razboiul impotriva ISIS dupa masacrul din Orlando

Gruparea Anonymous a ales sa abandoneze lupta impotriva teroristilor ISIS. in luna noiembrie a anului trecut, prin intermediul unui material video publicat pe internet, Anonymous a promis ca se va razbuna pe.

21 de turisti, dintre care 10 copii, internati de urgenta din cauza unei toxiinfectii alimentare

Un grup de 21 de persoane, adulti si copii, cazati la un motel din Scheia, s-au prezentat duminica la Spitalului Judetean de Urgenta Suceava cu simptome de intoxicatie alimentara, informeaza un comunicat al Prefecturii Suceava.

Scandal la Primaria Capitalei din cauza caniculei. Masuri de urgenta luate de Gabriela Firea

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, a promis vineri ca va lua masurile care se impun fata de cei din primarie care s-au opus instituirii unei stari de situatie dificila pentru montarea unor corturi de prim ajutor, avand in vedere ca a fost anuntata canicula, transmite Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )