Libnet.ro
UNICEF

09:15

Procesul in care Dan Diaconescu este acuzat de santaj, din nou in dezbatere.

România Liberă România Liberă,
Procesul in care Dan Diaconescu este acuzat de santaj, din nou in dezbatere.

Judecatoria sectorului 1 Bucuresti reia, luni, dezbaterile in procesul in care patronul OTV Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus sunt judecati pentru santajarea unor persoane, de la care ar fi cerut importante sume de bani pentru a nu difuza reportaje TV compromitatoare cu ele, potrivit digi24. ro La termenul anterior al procesului de santaj, care a avut loc in 3 iulie, instanta Judecatoriei sectorului 1 Bucuresti i-a revocat lui Dan Diaconescu masura interdictiei de a parasi tara, data . continuă pe România Liberă

Judecatoria sectorului 1 reia luni dezbaterile in procesul lui Dan Diaconescu, in care patronul OTV este acuzat de santaj

Judecatoria sectorului 1 Bucuresti reia, luni, dezbaterile in procesul in care Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus sunt judecati pentru santajarea unor persoane, de la care ar fi cerut importante sume de bani pentru a nu difuza reportaje TV compromitatoare cu ele, informeaza Mediafax.

Judecatoria sectorului 1 reia astazi dezbaterile in procesul lui Dan Diaconescu, acuzat de santaj

Judecatoria sectorului 1 Bucuresti reia, astazi, dezbaterile in procesul in care Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus sunt judecati pentru santajarea unor persoane, de la care ar fi cerut importante sume de bani pentru a nu difuza reportaje TV compromitatoare cu ele, relateaza sursele de presa.

Procesul lui Dan Diaconescu in care este acuzat de SANTAJ, luni la Judecatoria sectorului 1.

Judecatoria sectorului 1 Bucuresti reia, luni, dezbaterile in procesul in care patronul OTV Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus sunt judecati pentru santajarea unor persoane, de la care ar fi cerut importante sume de bani pentru a nu difuza reportaje TV compromitatoare cu ele, potrivit Mediafax. La termenul anterior al procesului de santaj, care a avut loc in 3 iulie, instanta Judecatoriei sectorului 1 Bucuresti i-a revocat lui Dan Diaconescu masura interdictiei de a parasi tara, data .

Procesul lui Dan Diaconescu in care este acuzat de santaj, revine luni pe rolul Judecatoriei sectorului 1

Procesul in care patronul OTV Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus sunt judecati pentru santajarea unor persoane, de la care ar fi cerut importante sume de bani pentru a nu difuza reportaje TV.

Saptamana viitoare va avea loc o noua infatisare in procesul in care Dan Diaconescu este acuzat de primarul din Zarand de fapte de coruptie

Patronul OTV Dan Diaconescu si presedintele de facto al PP-DD are un proces pe rol la Judecatoria sectorului 1. Procesul are ca obiect infractiuni de coruptie.

Cine pune mana pe Oltchim? Oferta lui Dan Diaconescu este de 203 milioane lei

UPDATE13:20 - Oferta lui Dan Diaconescu pentru preluarea Oltchim este de 203 milioane lei. 30 - Toate cele patru oferte primite de OPSPI pentru privatizarea Oltchim, depuse de companiile PCC.

La cald, citeva intrebari despre modul in care Dan Diaconescu a cistigat licitatia pentru Oltchim

Intr-o atmosfera de-a dreptul senzationala, Dan Diaconescu a cistigat licitatia pentru pachetul majoritar de actiuni al Oltchim. De-a dreptul stupefiant pentru o tara intreaga, Dan Diaconescu face inca un pas in ierarhia informala: bufon TV, apoi presedinte de partid ultra-populist, acum salvator in extremis al uneia dintre ultimele relicve ale industriei comuniste. Procedura de privatizare lasa in urma citeva intrebari majore:.

Crin Antonescu: Cred si eu, ca toata lumea, ca Dan Diaconescu este interesat nu de o actiune economica, ci de una politica

Presedintele PNL,Crin Antonescu, a declarat ca este interesat doar de factorul economic din toata chestiunea legata de privatizarea Oltchim, adaugand ca sustine pozitia ministruluiEconomiei.

Andrei Chiliman, AUDIAT in dosarul de SANTAJ in care este judecat Dan Diaconescu.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a fost audiat ca martor, luni, la Judecatoria Sectorului 1, in procesul in care Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus sunt judecati pentru santajarea unor persoane, de la care ar fi cerut bani pentru a nu difuza reportaje TV compromitatoare cu ele, potrivit Mediafax. Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti a continuat, luni, dezbaterile in procesul in care patronul OTV Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus sunt judecati pentru santaj. La termenul .

Dan Diaconescu va fi judecat din nou, luni, pentru santaj

Judecatoria sectorului 1 Bucuresti reia, luni, dezbaterile in procesul in care patronul OTV Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus sunt judecati pentru santajarea unor persoane, de la care ar fi cerut importante sume de bani pentru a nu difuza reportaje TV compromitatoare cu ele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )