Libnet.ro
UNICEF

18:30

Crin Antonescu: Cred si eu, ca toata lumea, ca Dan Diaconescu este interesat nu de o actiune economica, ci de una politica

B1 B1,
Crin Antonescu: Cred si eu, ca toata lumea, ca Dan Diaconescu este interesat nu de o actiune economica, ci de una politica

Presedintele PNL,Crin Antonescu, a declarat ca este interesat doar de factorul economic din toata chestiunea legata de privatizarea Oltchim, adaugand ca sustine pozitia ministruluiEconomiei. continuă pe B1

Crin Antonescu: Cred ca la Oltchim s-a procedat in interesul national/ Nu cred ca se pune problema schimbarii lui Chitoiu din functie; premierul si ministrul Economiei au imbratisat aceleasi criterii de privatizare

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat luni, dupa sedinta Biroului Politic Central al PNL, ca, din punctul sau de vedere, s-a procedat corect [in ceea pribeste privatizarea Oltchim -n. r. ] si cred ca s-a procedat in interesul national din punct de vedere economic atat in general cat si raportat la obiectivul Oltchim. Intrebat daca se va opune schimbarii lui Chitoiu de la conducerea Ministerului Economiei, ca urmare a unui eventual esec al privatizarii Oltchim, Antonescu a afirmat ca nu crede ca se pune aceasta problema argumentand ca in deciziile care s-au luat, premierul si ministrul Economiei au imbratisat aceleasi criterii.

Crin Antonescu: Cred ca la Oltchim s-a procedat in interes national.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, dupa sedinta Biroului Politic Central al PNL, ca, din punctul sau de vedere, s-a procedat corect in ceea ce priveste privatizarea Oltchim, potrivit Hotnews. Vazand declaratiile pe care premierul le-a facut, pozitia guvernului pare foarte coerenta in sensul ca ei au respectat niste criterii, au luat in serios o oferta care, in termenii concurentiali dati la momentul respectiv, era cea mai buna. Inteleg in acest moment ca si temerea pe care .

Procesul in care Dan Diaconescu este acuzat de santaj, din nou in dezbatere.

Judecatoria sectorului 1 Bucuresti reia, luni, dezbaterile in procesul in care patronul OTV Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus sunt judecati pentru santajarea unor persoane, de la care ar fi cerut importante sume de bani pentru a nu difuza reportaje TV compromitatoare cu ele, potrivit digi24. ro La termenul anterior al procesului de santaj, care a avut loc in 3 iulie, instanta Judecatoriei sectorului 1 Bucuresti i-a revocat lui Dan Diaconescu masura interdictiei de a parasi tara, data .

Cine pune mana pe Oltchim? Oferta lui Dan Diaconescu este de 203 milioane lei

UPDATE13:20 - Oferta lui Dan Diaconescu pentru preluarea Oltchim este de 203 milioane lei. 30 - Toate cele patru oferte primite de OPSPI pentru privatizarea Oltchim, depuse de companiile PCC.

Dan Diaconescu, asteptat la Ministerul Economiei ca sa semneze contractul de ...

Dan Diaconescu este asteptat, luni dimineata, la ora 10:00, la Ministerul Econbomiei ca sa semneze contractul e vanzare-cumparare a actiunilor detinute de stat la Oltchim. Totodata, Dan Diaconescu trebuie sa faca si plata pentru Oltchim, in conformitate cu licitatia pentru privatizarea combinatului Oltchim, care a avut loc vineri. La ora stabilita, il asteptam la noi pe domnul Dan Diaconescu sa semneze, asa cum ne-am inteles. Am contractul pregatit pentru a fi semnat. In urma semnarii sau .

Ora 10:00: Dan Diaconescu, asteptat la sediul Ministerului Economiei pentru semnarea contractului de privatizare a Oltchim

Dan Diaconescu este asteptat luni, la ora 10:00, la sediul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri pentru a semna contractul de vanzare - cumparare a actiunilor Oltchim, anunta Agerpres. Acesta trebuie sa plateasca insa suma de 203 milioane de lei, cu care a fost adjudecata licitatia pentru privatizarea combinatului valcean. Ar fi existat, legal, un termen de 10 zile pentru incheierea contractului, insa oferta lui Dan Diaconescu si OPSPI permit sa se semneze contractul de vanzare cumparare de actiuni, luni, la ora 10. Pretul trebuie sa fie platit la semnarea contractului. Dar putem sa il semnam si luni dupa-amiaza si marti, a declarat, vineri, la finalul licitatiei cu oferta in plic, Remus Vulpescu, seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie.

Dan Diaconescu, asteptat luni dimineata la Ministerul Economiei pentru a semna contractul de privatizare al Oltchim

Dan Diaconescu este asteptat luni, la ora 10. 00, pentru a semna cu Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri contractul de vanzare - cumparare a actiunilor Oltchim, transmite Agerpres. Liderul.

Vadim Tudor despre Dan Diaconescu: Puradeii fara dinti vor sa ajunga presedinti!

Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a afirmat sambata, la B1 TV, ca Dan Diaconescu este un puradel fara dinti, al carui partid nu numara in realitate decat 30. 000 de voturi si a respins vehement afirmatia celuilalt invitat in platou potrivit careia patronul OTV i se aseamana.

Dan Diaconescu sustine ca are banii pentru Oltchim dar refuza sa spuna cine este investitorul strain:. Ca dl Ponta v-a mintit pe toti ca nu am banii e dezamagirea dansului ca nu a castigat PCC/ In 10 zile voi trimite banii guvernului

Dan Diaconescu a refuzat vineri seara, la Romania TV, sa spuna ce partener extern este implicat in preluarea Oltchim, dar a precizat ca va cere guvernului ca, dupa ce va plati pretul combinatului, sa vireze acesti bani, in forma unui imprumut, catre uzina. In 10 zile voi trimite banii la guvern daca nu se intampla ceva din partea guvernului in aceasta perioada. Din pacate nu va pot trimite banii decat prin Guvern, spune acesta. Diaconescu despre salarii: Nu va pot plati salariile de maine fiindca eu nu sunt actionar inca. Sper sa devin cat mai curand. Nu se pune problema sa nu platim salariile insa fiindca toata lumea vrea sa cumpere marfa Oltchim. Emisiunea e in desfasurare.

Vasile Blaga, despre Oltchim: NU e bine ce se intampla acolo. Dan Diaconescu va pierde..

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a atras atentia, luni, ca nu e bine ceea ce se intampla la privatizarea Oltchim. Ne jucam cu soarta a mii si mii de familii de acolo. Nu e bine ce e la Oltchim, a declarat Vasile Blaga. Totodata, Blaga crede ca participarea lui Dan Diaconescu la licitatia pentru privatizarea Oltchim a reprezentat un joc si nu crede ca va efectua plata pentru preluarea combinatului. Convingerea mea este ca acesta a fost jocul domniei sale. Dar eu cred ca va pierde, a .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )