Libnet.ro
UNICEF

11:15

Si procurorii DIICOT critica ordonanta de urgenta a lui Tudorel Toader

Hotnews Hotnews,
 Si procurorii DIICOT critica ordonanta de urgenta a lui Tudorel Toader

Procurorii DIICOT critica si ei ordonanta de urgenta promovata in urma cu o zi de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, apreciind ca aceste modificari contravin arhitecturii institutionale stabilite prin Constitutie si ar pune Ministerul Public in imposibilitatea de a-si realiza atributiile specifice. continuă pe Hotnews

DIICOT critica ordonanta lui Toader care schimba Legile Justitiei

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) a transmis astazi ca sustine punctele de vedere emise anterior de catre procurorul general si Sectia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii si precizeaza ca modificarile aduse legilor justitiei contravin arhitecturii institutionale stabilite prin Constitutie si ar pune Ministerul Public in imposibilitatea de a-si realiza atributiile specifice.

DIICOT critica Ordonanta lui Toader: Modificarile aduse Legilor Justitiei ar putea pune Ministerul Public in imposibilitatea de a-si indeplini atributiile

Dupa Directia Nationala Anticoruptie, si Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism aduce critici Ordonantei de Urgenta pe Legile Justitiei, adoptata marti de Guvern.

DIICOT se aliaza cu procurorul general si Sectia de procurori a CSM si critica ordonanta lui Toader care schimba Legile Justitiei

DIICOT critica dur Ordonanta de urgenta pentru modificarea Legilor Justitiei, afirmand ca modificarile aduse contravin arhitecturii institutionale stabilite prin Constitutie si ar pune Ministerul Public in imposibilitatea de a-si realiza atributiile specifice.

DNA critica Ordonanta lui Toader: Interzicerea delegarilor ne va bloca activitatea. Nu am primit nici acum versiunea oficiala a OUG. Proiectul nu a fost discutat cu reprezentantii magistratilor

DNA a criticat dur Ordonanta de Urgenta de modificare a Legilor Justitiei, adoptata marti de Guvernul PSD-ALDE, la propunerea ministrului Tudorel Toader. Directia s-a aratat ingrijorata atat cu privire la.

Ordonantele lui Tudorel Toader au fost publicate n Monitorul Oficial. Controversata sectie de anchetare a magistratilor primeste puteri sporite / La sefia parchetelor pot fi numiti si judecatori care au ndeplinit functia de procuror

Cele doua ordonante de urgenta promovate de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si adoptate marti de Guvernul Dancila au fost publicate miercuri seara in Monitorul Oficial. Controversate Ordonanta de Urgenta care modifica din nou cele trei legi ale justitiei prevede ca sefii parchetelor pot fi numiti cu avizul consultativ al plenului CSM, pana acum avizul apartinand Sectiei pentru procurori a CSM. O alta modificare este ca la conducerea acestor parchete pot fi numiti si judecatori care au indeplinit functia de procuror si a fost eliminata conditia vechimii. De asemenea, una dintre cele mai controversate prevederi estea cea privind Sectia de anchetare a magistratilor, care iese de sub autoritatea procurorului general si care va avea si competenta de retragere a cailor de atac in cauzele de competenta sa, inclusiv pentru cele aflate pe rolul instantelor sau solutionate definitiv anterior operationalizarii sectiei.

Tudorel Toader, dupa criticile lui Augustin Lazar privind OUG: Fireasca nemultumirea de a nu mai putea delega, nici sa fie delegat, asa cum se pregatea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, comenteza ironic criticile procurorului general privind Ordonanta de Urgenta care modifica din nou legile justitiei. Fireasca nemultumirea de a nu mai putea delega, nici sa fie delegat, asa cum se pregatea, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

TUDOREL TOADER: Procedura de selectie a procurorului european, adoptata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca a fost adoptata ordonanta de urgenta privind procedura de selectie a procurorului european din partea Romaniei.

Ordonantele lui Tudorel Toader au fost publicate n Monitorul Oficial

Cele doua ordonante de urgenta promovate de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, au fost publicate in aceasta seara in Monitorul Oficial. Ordonanta prevede modificarea atributiilor Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, in sensul in care aceasta va avea si competenta de retragere a cailor de atac in cauzele de competenta sa, inclusiv pentru cele aflate pe rolul instantelor sau solutionate definitiv anterior operationalizarii Sectiei.

Tudorel Toader la Cluj. Va participa la sedinta de evaluare a Curtii de Apel

Programul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, prevede participarea, vineri, la sedinta Adunarii Generale a judecatorilor Curtii de Apel Cluj, in cadrul careia va fi dezbatut raportul de activitate al instantei pe anul 2018. Marti, cateva zeci de clujeni au protestat in centrul orasului fata de modificarea legilor justitiei prin Ordonanta de Urgenta.

PNL si USR au depus o motiune simpla impotriva lui Tudorel Toader. Turcan: Este foarte grav ce s-a intamplat aseara

PNL si USR au depus miercuri la Camera Deputatilor o motiune simpla pe justitie intitulata Tudorel Toader si PSD-ALDE, luati mainile murdare de pe Justitie, dupa ce, aseara, Guvernul a adoptat o noua ordonanta de urgenta care modifica legile justitiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )