Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorii DNA cer urmarirea penala pentru deputatul PNL Ovidiu Silaghi, propus pentru ministerul Transporturilor

B1 B1,
Procurorii DNA cer urmarirea penala pentru deputatul PNL Ovidiu Silaghi, propus pentru ministerul Transporturilor

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, luni, urmarirea penala pentru Ovidiu Silaghi, potrivit unui comunicat al DNA. Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, doamna Laura Codruta Kovesi a. continuă pe B1

Procurorii DNA cer urmarirea penala pentru deputatul Ovidiu Silaghi

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, luni, urmarirea penala pentru Ovidiu Silaghi, potrivit unui comunicat al DNA. Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, doamna Laura Codruta Kovesi a.

Parchetul General cere Camerei Deputatilor declansarea procedurilor legate pentru urmarirea penala a lui Ovidiu Silaghi

Parchetul General a cerut, luni, Camerei Deputatilor, sa declanseze procedurile legale pentru urmarirea penala a lui Ovidiu Silaghi pentru trafic de influenta, potrivit unui comunicat de presa. in conformitate.

Sentinta exemplu. Procurorii americani cer o pedeapsa de 60 de ani de inchisoare pentru ...

Procurorii americani cer o pedeapsa de cel putin 60 de ani de inchisoare in cazul lui Bradley Manning, militarul care a oferit 700. 000 de documente confidentiale site-ului WikiLeaks, relateaza Mediafax. Procurorul militar Joe Morrow i-a cerut judecatorului Denise Lind sa dea exemplu, prin aceasta sentinta, oricarui militar care ar incerca sa fure informatii clasificate. De asemenea, procurorii cer si o amenda de 100. 000 de dolari in cazul lui Manning. Militarul american Bradley Manning, .

Procurorii americani cer o pedeapsa de cel putin 60 de ani de inchisoare pentru Bradley Manning

Procurorii americani cer o pedeapsa de cel putin 60 de ani de inchisoare in cazul lui Bradley Manning, militarul care a oferit 700. 000 de documente confidentiale site-ului WikiLeaks, potrivit Mediafax.

Procurorii americani cer o pedeapsa de cel putin 60 de ani de inchisoare

Procurorii americani cer o pedeapsa de cel putin 60 de ani de inchisoare in cazul lui Bradley Manning, militarul care a oferit 700. 000 de documente confidentiale site-ului WikiLeaks, potrivit Mediafax.

Un general din Jandarmerie, urmarit penal pentru mita si abuz in serviciu. Procurorii DNA i-au pus sechestru pe masina si casa

Procurorii DNA au pus sechestru pe masina si casa adjunctului Jandarmeriei Romane, Neculai Bontic. Generalul maior este acuzat ca cerea spaga si taxa de protectie subordonatilor. Pentru a avea o cariera.

Dosarul lui Ovidiu Silaghi. Procurorul general cere declansarea procedurilor de urmarirea penala.

Procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) a solicitat Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru inceperea urmaririi penale fata de Ovidiu Silaghi, pentru trafic de influenta. In conformitate cu dispozitiile art. 109 alin. 2 din Constitutia Romaniei si art. 12 si 19 din Legea nr. 115/1999 republicata, privind responsabilitatea ministeriala, precum si ale Deciziei Curtii Constitutionale nr. 270/2008, Procurorul General al Parchetului de .

il rugam pe domnul Ponta sa se gandeasca. Cand a plecat de la Tg. Jiu deputat, NOI l-am salvat. Romii cer statului bani pentru repatrierea trupului lui Cioaba

Comunitatea roma din Targu Jiu s-a revoltat dupa ce oamenii au aflat ca regele lor a murit, iar corpul acestuia nu poate fi repatriat decat dupa ce familia achita taxele de spitalizare. Romii cer ajutorul.

DNA: Ovidiu Silaghi, anchetat pentru trafic de influenta. ...

Seful DNA a cerut, luni, procurorului general al Romaniei sa sesizeze Camera Deputatilor cu o cerere de incepere a urmaririi penale impotriva deputatului Ovidiu Silaghi, pentru trafic de influenta in forma continuata, fapte din perioada in care a fost ministru al Transporturilor, potrivit unui comunicat al DNA, remis redactiei Romania Libera. Silaghi ar fi primit mita 200 de mii de euro. Din referatul intocmit de procurori a rezultat ca exista indicii si date temeinice potrivit carora, in .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )