Libnet.ro
UNICEF

09:00

Procurorii au pus sechestru pe casele lui Adrian Sarbu

Antena3 Antena3,
Procurorii au pus sechestru pe casele lui Adrian Sarbu

Procurorii au pus sechestru pe casele lui Adrian Sarbu, in dosarul in care acesta este acuzat de evaziune fiscala. Valoarea imobilelor este de 5 milioane de euro, sustin surse apropiate anchetatorilor. Astazi,. continuă pe Antena3

Procurorii au pus sechestru pe casele lui Adrian Sarbu

Procurorii au pus sechestru pe doua imobile ale lui Adrian Sarbu, din Paris si Praga, in dosarul Mediafax. Omul de afaceri ramane in arest, unde se afla deja de mai bine de o luna, asta dupa ce Curtea de Apel.

Procurorii pun sechestru pe casele lui Sarbu din strainatate

Procurorii anticoruptie au decis sa puna sechestru pe doua imobile ale lui Adrian Sarbu, unul in Paris si altul in Praga, in dosarul Mediafax, informeaza B1 TV .

Adrian Sarbu, la Parchetul General pentru a da explicatii in dosarul in care este arestat pentru 30 de zile

Adrian Sarbu a ajuns luni dimineata la Parchetul General pentru a da explicatii in fata procurorilor in doarul de evaziune fiscala si instigare la delapidare in care este arestat preventiv. Adrian Sarbu a fost.

Dosarul Mediafax: Adrian Sarbu afla, marti, daca ramane in arest preventiv

Proprietarul Mediafax Group, Adrian Sarbu, suspectat de evaziune fiscala, spalare de bani si instigare la delapidare va afla, marti, daca magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti prelungesc masura arestului preventiv.

Procurorii au pus sechestru pe averea lui Strutinsky

Procurorii DNA au dispus aplicarea sechestrului asigurator asupra bunurilor inculpatului Strutinsky Gabriel-Sorin, cercetat in stare de arest pentru o serie de infractiuni grave.

Adrian Sarbu, adus la Parchetul General

Omul de afaceri Adrian Sarbu a fost adus, azi, cu o duba a Politiei, la sediul Parchetului General, el fiind cercetat penal in dosarul de evaziune fiscala de la Mediafax Group, transmit surse din presa.

Adrian Sarbu, adus la Parchetul General

Omul de afaceri Adrian Sarbu a fost adus, luni, cu o duba a Politiei, la sediul Parchetului General, el fiind cercetat penal in dosarul de evaziune fiscala de la Mediafax Group, transmite Agerpres.

Adrian Sarbu, audiat la Parchetul General

Omul de afaceri Adrian Sarbu a ajuns, luni dimineata, la Parchetul General pentru a da explicatii in fata procurorilor in dosarul de evaziune fiscala si instigare la delapidare in care este arestat preventiv pentru 30 de zile, conform B1 Tv.

Adrian Sarbu ramane in arest. Patronul Mediafax, acuzat de instigare la evaziune fiscala de 4 milioane de euro

Adrian Sarbu ramane in arest, unde se afla deja de peste o luna, dupa ce Curtea de Apel i-a prelungit mandatul. Patronul Mediafax este acuzat de instigare la evaziune fiscala de peste 4 milioane de euro, dar si .

Adrian Sarbu ramane in arest pentru inca 30 de zile

Omul de afaceri Adrian Sarbu, patronul Mediafax Group, ramane in arest preventiv, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti CAB) a admis, astazi, propunerea Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) de prelungire a mandatului de arestare cu 30 de zile, ne-a informat biroul de presa al CAB.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )