Libnet.ro
UNICEF

15:30

Procurorul din Caracal, Cristian Popescu, la Sectia de investigare a infractiunilor

România Liberă România Liberă,
Procurorul din Caracal, Cristian Popescu, la Sectia de investigare a infractiunilor

Procurorul din Caracal, Cristian Ovidiu Popescu, care a stat pana la ora 6 pentru a intra in casa lu. continuă pe România Liberă

Procurorul din Caracal, Cristian Popescu, cel care a descins la sase dimineata in casa lui Gheorghe Dinca, pus sub invinuire de Sectia Speciala

ProcurorulCristian Ovidiu Popescu care a stat pana la ora 6 pentru a intra in casa lui Gheorghe Dinca, va fi pus sub invinuire de sectia speciala pentru magistrati, dupa mai multe cercetari. Printre.

Procurorul din Caracal care a asteptat cateva ore ca sa intre in casa lui Dinca va fi pus sub invinuire de Sectia speciala, alaturi de trei politisti (surse)

Procurorul din Caracal Cristian Ovidiu Popescu, care a stat pana la ora 6 pentru a intra in casa lui Gheorghe Dinca, va fi pus sub invinuire de catre procurorii Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie, alaturi de trei politisti, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Procurorul din cazul Caracal, Cristian Popescu, pus sub acuzare pentru abuz in serviciu. Urmeaza trei politisti

Procurorul Cristian Popescu, care a stat pana la ora 6 pentru a intra in casa lui Gheorghe Dinca, a fost pus sub acuzare, marti, de catre procurorii Sectiei de ancheta pentru abuz in serviciu in legatura cu interventia in cazul Alexandrei Macesanu. Si trei politisti urmeaza sa fie pusi sub acuzare.

Primul procuror din cazul Caracal va fi pus sub invinuire de Sectia Speciala. Cristian Popescu ar fi dat ordinul de descindere in casa lui Dinca abia pentru ora 6 dimineata (VIDEO)

Procurorul din Caracal, Cristian Popescu, care a descins abia la 6 dimineata in casa lui Gheorghe Dinca, va fi pus sub invinuire de Sectia Speciala, potrivit unor surse. Alaturi de Cristian Ovidiu Popescu, vor fi.

Cinci procurori, intre care Cristian Popescu de la Parchetul Caracal si Alexandra Lancranjan de la DNA, cercetati disciplinar pentru ca au transmis informatii inexacte si confidentiale in cazul Caracal

Cinci procurori, intre care seful Parchetului Caracal, Cristian Popescu, cel care nu le-ar fi permis politistilor sa descinda in casa lui Gheorghe Dinca inainte de ora 6. 00 si Alexandra Lancranjan de la structura centrala a DNA, sunt cercetati disciplinar pentru modul in care au fost transmise informatiile dupa aparitia cazului Caracal. Inspectia Judiciara ii acuza ca au facut publice informatii inexacte si confidentiale.

Cazul Caracal. Procurorul Cristian Popescu, cel care a descins abia la 6 dimineata in casa lui Gheorghe Dinca, va fi pus sub invinuire de Sectia Speciala

Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ) va incepe saptamana viitoare urmarirea penala pe numele procurorului Cristian Ovidiu Popescu, de la Parchetul Judecatoriei Caracal, si ale altor trei politisti, in cazul din Caracal.

Seful procurorilor din Caracal, inca o isprava: A clasat un dosar pentru ca fapta nu exista

Razvan Dumitrescu si Mircea Badea au prezentat in emisiunea Editie Speciala un nou caz de clasare efectuat deCatalin Zavoianu, seful procurorilor din Caracal. Un avocat a fost impuscat la vana.

Seful procurorilor din Caracal, inca o isprava: A clasat un dosar pentru ca fapta nu exista, desi un barbat a fost impuscat la vanatoare

Razvan Dumitrescu si Mircea Badea au prezentat in emisiunea Editie Speciala un nou caz de clasare efectuat deCatalin Zavoianu, seful procurorilor din Caracal. Un avocat a fost impuscat la vana.

Gheorghe Dinca, audiat din nou in cazul Luizei. Criminalul din Caracal s-a contrazis in declaratii

Gheorghe Dinca va fi audiat din nou, luni, in cazul Luizei. Criminalul din Caracal s-a contrazis in declaratii, asa ca anchetatorii vor incerca din nou sa afle ce s-a intamplat in ziua rapirii. Gheorghe.

Tatal unei alte tinere disparute din Caracal: Nu am primit niciun raspuns de 20 de ani. Acum doi ani am fost contactat de cineva de la DIICOT Craiova. Mi-a spus ca nu s-a vrut rezolvarea

Tot nimic nu se stie despre o alta fata, Geanina, disparuta in Caracal de mai bine de 20 de ani. Tatal fetei a povestit in emisiunea Se intampla in Romania noi detalii despre cazul fiicei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )