Libnet.ro
UNICEF

06:30

Procurorul Emilian Eva, eliberat din arestul preventiv si plasat in arest la domiciliu

Adevărul Adevărul,
Procurorul Emilian Eva, eliberat din arestul preventiv si plasat in arest la domiciliu

Procurorul suspendat Emilian Eva, de la Parchetul Tribunalului Iasi, judecat pentru ca a luat mita tablouri si a facut comert cu acestea, a fost eliberat din arestul preventiv si plasat in arest la domiciliu, de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). continuă pe Adevărul

Emilian Eva, eliberat din arestul preventiv si plasat in arest la domiciliu

Procurorul suspendat Emilian Eva, de la Parchetul Tribunalului Iasi, judecat pentru ca a luat mita tablouri si a facut comert cu acestea, a fost eliberat din arestul preventiv si plasat in arest la domiciliu, de Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), transmite Mediafax.

Procurorul Emilian Eva, plasat in arest la domiciliu

Procurorul suspendat Emilian Eva, de la Parchetul Tribunalului Iasi, a fost eliberat din arestul preventiv si plasat in arest la domiciliu, de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), transmit surse din presa.

Ce a declarat Sorin Oprescu cand a fost eliberat din Arestul Capitalei

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, la iesirea din Arestul Capitalei, ca vrea sa se ingrijeasca de sanatate, iar primul lucru pe care il va face cand va ajunge acasa va fi sa isi administreze insulina.

Cine l-a eliberat pe Sorin Oprescu din Arestul Politiei Capitalei?

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost eliberat, joi, din Arestul Politiei Capitalei printr-o decizie definitiva a Curtii de Apel Bucuresti luata de judecatoarea Viorica Costiniu, sotia magistratului Florin Costiniu, condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare in dosarul fostului senator PSD, Catalin Voicu, au declarat pentru Hotnews surse judiciare.

Alina Bica a scapat de arestul preventiv

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica urmeaza sa fie eliberata din Penitenciarul Targsor, dupa ce judecatorii au decis inlocuirea masurii arestului preventiv cu arest la domiciliu. Decizia judecatorilor de la iCCJ este definitiva si va fi pusa in aplicare in cursul serii de luni.

Sorin Oprescu, eliberat din arest cu conditia sa poarte sistem electronic de supraveghere. El va sta in arest la domiciliu

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca Sorin Oprescu, acuzat de o mita de 25. 000 de euro, sa fie eliberat din arestul Capitalei. El va face arest la domiciliu si este obligat sa poarte un sistem electrobic de supraveghere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )