Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce a declarat Sorin Oprescu cand a fost eliberat din Arestul Capitalei

România Liberă România Liberă,
Ce a declarat Sorin Oprescu cand a fost eliberat din Arestul Capitalei

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, la iesirea din Arestul Capitalei, ca vrea sa se ingrijeasca de sanatate, iar primul lucru pe care il va face cand va ajunge acasa va fi sa isi administreze insulina. continuă pe România Liberă

Emilian Eva, eliberat din arestul preventiv si plasat in arest la domiciliu

Procurorul suspendat Emilian Eva, de la Parchetul Tribunalului Iasi, judecat pentru ca a luat mita tablouri si a facut comert cu acestea, a fost eliberat din arestul preventiv si plasat in arest la domiciliu, de Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), transmite Mediafax.

Cine l-a eliberat pe Sorin Oprescu din Arestul Politiei Capitalei?

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost eliberat, joi, din Arestul Politiei Capitalei printr-o decizie definitiva a Curtii de Apel Bucuresti luata de judecatoarea Viorica Costiniu, sotia magistratului Florin Costiniu, condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare in dosarul fostului senator PSD, Catalin Voicu, au declarat pentru Hotnews surse judiciare.

Procurorul Emilian Eva, eliberat din arestul preventiv si plasat in arest la domiciliu

Procurorul suspendat Emilian Eva, de la Parchetul Tribunalului Iasi, judecat pentru ca a luat mita tablouri si a facut comert cu acestea, a fost eliberat din arestul preventiv si plasat in arest la domiciliu, de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ).

Sorin Oprescu, eliberat din arest cu conditia sa poarte sistem electronic de supraveghere. El va sta in arest la domiciliu

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca Sorin Oprescu, acuzat de o mita de 25. 000 de euro, sa fie eliberat din arestul Capitalei. El va face arest la domiciliu si este obligat sa poarte un sistem electrobic de supraveghere.

Sorin Oprescu, plasat in arest la domiciliu

ACTUALIZARE 14:50 Primarul suspendat al capitalei a iesit din arest SOrin Oprescu a iesit astazi din arest, fiind plasat in arest la domiciliu, si a declarat ca doreste sa-si vada de sanatate.

Sorin Oprescu, plasat in arest la domiciliu

ACTUALIZARE 14:50 Primarul suspendat al capitalei a iesit din arest Sorin Oprescu a iesit astazi din arest, fiind plasat in arest la domiciliu, si a declarat ca doreste sa-si vada de sanatate.

Sorin Oprescu scapa de inchisoare. Edilul a fost eliberat de judecatoarea Viorica Costiniu

Judecatorii au hotarat sa schimbe masura arestului preventiv in cazul primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, cu masura mai blanda a arestului la domiciliu.

Sorin Oprescu va fi plasat in arest la domiciliu. /Oprescu, la iesirea din arest: Bucurestenii sa fie convinsi ca nu i-am dezamagit si n-am sa-i dezamagesc niciodata

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, va fi plasat in arest la domiciliu in dosarul care este cercetat de Directia Nationala Anticoruptie pentru luare de mita, a decis joi Curtea de Apel Bucuresti, potrivit Agerpres. Fostul edil are interdictie sa ia legatura cu martorii si inculpatii din dosar si trebuie sa poarte permanent un sistem electronic de supraveghere, adica o bratara electronica de urmarire. Ora 14:44 Oprescu, la iesirea din arest: Multumesc tuturor care m-au sustinut moral. Intrebat ce va face prima data cand va ajunge acasa): Sincer? Imi fac insulina. E prea devreme ca sa. vreau sa discutam de sanatate. Bucurestenii sa fie convinsi ca nu i-am dezamagit si n-am sa-i dezamagesc niciodata, chiar daca lucrurile stau cum stau in momentul asta.

Procurorii DNA au pus sechestru pe locuinta lui Sorin Oprescu

Procurorii anticoruptie au pus sechestru pe locuinta primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, si pe a partenerei sale, au declarat surse judiciare pentru agentiile de presa.

Sorin Oprescu scapa de inchisoare. Decizia Curtii de Apel este definitiva

Judecatorii au hotarat sa schimbe masura arestului preventiv in cazul primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, cu masura mai blanda a arestului la domiciliu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )