Libnet.ro
UNICEF

09:15

Procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi: Premierul Victor Ponta nu este cercetat in niciun dosar

B1 B1,
Procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi: Premierul Victor Ponta nu este cercetat in niciun dosar

Victor Ponta nu are calitatea de suspect sau inculpat in niciun dosar. Dezvaluirile au fost facute de procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi care a negat implicarea premierului in dosarele ASF sau in cel al . continuă pe B1

Laura Codruta Kovesi: DNA instrumenteaza aproape 7.000 de dosare

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, marti, ca procurorii anticoruptie instrumenteaza aproape 7. 000 de dosare. Numarul dosarelor inregistrare la DNA este in crestere. Avem un stoc de.

Laura Codruta Kovesi: Procurorii DNA nu se vor opri, iar daca trebuie sa arestam 1.000 de persoane, atunci le vom aresta daca incalca legea

Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, sustine ca 2,49% este procentul de arestati in dosarele DNA din totalul persoanelor arestate anul trecut si ca in 2014 a crescut numarul cu 23 de persoane. Invitata la Radio Romania Actualitati, sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a vorbit despre combaterea coruptiei si rezultatele activitatii DNA, in contextul acuzatiilor lansate de fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Laura Codruta Kovesi, la Digi24: Imunitatea parlamentarilor ar trebui eliminata

Imunitatea parlamentarilor ar trebui eliminata cu totul, a spus, la Digi24, procurorul-sef al DNA. Invitata la Jurnalul de seara, Laura Codruta Kovesi a declarat ca nu este normal ca un vot politic sa se substituie justitiei. Sefa DNA i-a criticat, astfel, pe parlamentari pentru ca fac scut in jurul colegilor care au probleme cu legea, blocand actul de justitie. In plus, acuza Laura Codruta Kovesi, astfel se creeaza discriminari fata de restul populatiei.

Laura Codruta Kovesi: Florian Coldea ne-a vizitat de cinci ori in doi ani. DNA are o relatie foarte buna cu SRI

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat ca s-a intalnit cu Florian Coldea doar de patru, cinci ori, in doi ani. Cred ca ne-a vizitat in doi ani, de patru,.

De ce i-a sunat Traian Basescu pe Laura Codruta Kovesi si pe Florian Coldea

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o reactie ciudata fata de anchetele DNA: i-a pus la zid, dintr-un foc, pe Laura Codruta Kovesi sefa DNA), Florian Coldea adjunctul SRI) si Livia Stanciu presedintele Curtii Supreme). Practic, Traian Basescu a devoalat un anti-Traian Basescu. Fostul sef al statului a mai domolit tonul agresiv cu cateva anecdote.

Laura Codruta Kovesi infirma scenariul unei candidaturi la sefia statului: Nu imi doresc. Scopul e ca eu si colegii din DNA sa ne facem treaba eficient

Laura Codruta Kovesi, sefa Directiei Nationale Anticoruptie, a declarat, marti, ca nu isi doreste sa candideze la functia de presedinte al Romaniei si nici nu vrea sa intre in politica, asa cum.

Laura Codruta Kovesi, la 20 de ani de magistratura: Nu imi doresc sa candidez la functia de presedinte al Romaniei

Laura Codruta Kovesi, sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), a declarat, marti, ca nu isi doreste sa candideze la functia de presedinte al Romaniei si nici nu vrea sa intre in politica, asa cum s-a speculat in presa. Aceasta a precizat ca anul acesta se implinesc 20 de ani de cand lucreaza in magistratura si ca doreste sa isi continue cariera in sistemul judiciar.

DNA intercepteaza telefoanele si fara ajutorul SRI. Laura Codruta Kovesi: Avem propriul serviciu tehnic

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie a declarat, miercuri, in cadrul unui interviu acordat Radio Romania Actualitati, ca in ceea ce priveste interceptarile, acestea sunt facute si fara.

Kovesi recunoaste ca anumite dosare au fost bagate sub pres in trecut

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, recunoaste ca anumite dosare au fost bagate sub pres in trecut. intr-un interviu acordat Romania libera, Kovesi spune ca au existat dosare care nu au.

Dan Andronic: Kovesi, modelul de functionar care a decis sa faca o cariera in mod institutional, nu prin favor politic

De ceva vreme, in presa a aparut un scenariu potrivit caruia procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, i se construieste un profil de candidat la presedintia Romaniei, scenariu pe care jurnalistul Dan.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )