Libnet.ro
UNICEF

05:15

Laura Codruta Kovesi: DNA instrumenteaza aproape 7.000 de dosare

B1 B1,
Laura Codruta Kovesi: DNA instrumenteaza aproape 7.000 de dosare

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, marti, ca procurorii anticoruptie instrumenteaza aproape 7. 000 de dosare. Numarul dosarelor inregistrare la DNA este in crestere. Avem un stoc de. continuă pe B1

Laura Codruta Kovesi infirma scenariul unei candidaturi la sefia statului: Nu imi doresc. Scopul e ca eu si colegii din DNA sa ne facem treaba eficient

Laura Codruta Kovesi, sefa Directiei Nationale Anticoruptie, a declarat, marti, ca nu isi doreste sa candideze la functia de presedinte al Romaniei si nici nu vrea sa intre in politica, asa cum.

De ce i-a sunat Traian Basescu pe Laura Codruta Kovesi si pe Florian Coldea

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o reactie ciudata fata de anchetele DNA: i-a pus la zid, dintr-un foc, pe Laura Codruta Kovesi sefa DNA), Florian Coldea adjunctul SRI) si Livia Stanciu presedintele Curtii Supreme). Practic, Traian Basescu a devoalat un anti-Traian Basescu. Fostul sef al statului a mai domolit tonul agresiv cu cateva anecdote.

Laura Codruta Kovesi, la 20 de ani de magistratura: Nu imi doresc sa candidez la functia de presedinte al Romaniei

Laura Codruta Kovesi, sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), a declarat, marti, ca nu isi doreste sa candideze la functia de presedinte al Romaniei si nici nu vrea sa intre in politica, asa cum s-a speculat in presa. Aceasta a precizat ca anul acesta se implinesc 20 de ani de cand lucreaza in magistratura si ca doreste sa isi continue cariera in sistemul judiciar.

Declaratiile fostului presedinte Traian Basescu despre Codruta Kovesi si Livia Stanciu, verificate de CSM

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a sesizat, marti, Inspectia Judiciara cu privire la declaratiile fostului presedinte Traian Basescu care spunea ca nu ii suna pe Florian Coldea, pe Laura Codruta Kovesi si pe Livia Stanciu din sila, pentru ca sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie. De asemenea, CSM a decis sa sesizeze Inspectia Judiciara si cu privire la un mesaj postat pe Facebook de Elena Udrea.

Traian Basescu despre Florian Coldea, Codruta Kovesi si Livia Stanciu: Din sila nu ii sun. Ei sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie

Traian Basescu a declarat luni seara, la B1 Tv, in legatura cu arestarile preventive din ultima perioada, ca justitia trebuie sa aplice legea si nu abuzul. In timpul mandatului meu au fost condamnati 9-10 ministri, unul nu a fost arestat preventiv - n. red. De ce trebuie arestat?. Basescu a subliniat ca nu face referire la cazul Elenei Udrea. Intrebat de moderatorul emisiunii de ce nu i-a sunat pe Florina Coldea, pe Codruta Kovesi si pe Livia Stanciu - cele din urma numite de el in functie, fostul sef al statului a raspuns ca: Din sila nu ii sun. Ei sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie.

De ce a sunat Basescu la biroul sefei DNA

Fostul presedinte Klaus Iohannis a declarat, luni, la B1 Tv, ca a sunat la biroul sefei DNA Laura Codruta Kovesi pentru a cere numarul de telefon al prucurorului care se ocupa de dosarul Flota.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )