Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, trimis in judecata pentru ca a luat mita de la studenti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, trimis in judecata pentru ca a luat mita de la studenti

Prodecanul Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori FFABBV) din cadrul Academiei de Studii Economice, Iuliu Serbanescu, a fost trimis in judecata de procurorii PiCCJ, in stare de arest preventiv, el fiind acuzat de luare de mita 42 de fapte) si trafic de influenta 2 fapte). continuă pe Ziarul Bursa

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, Iuliu Cosmin Serbanescu, trimis in judecata

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, Iuliu Cosmin Serbanescu, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului instantei supreme, fiind acuzat ca a primit bani de la studenti pentru lucrari de licenta si le-a promis acestora note corespunzatoare, anunta Mediafax.

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, trimis in judecata pentru spagile luate de la studenti

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din cadrul ASE, Iuliu Cosmin Serbanescu, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului General,dupa ce a luat spaga de la studenti si a facut trafic de influenta, conform Agerpres.

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din cadrul ASE, Cosmin Serbanescu, trimis in judecata

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, Cosmin Serbanescu, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului instantei supreme, fiind acuzat ca a primit intre 400 de lei si 400 de euro in schimbul unor lucrari de licenta gata elaborate si al unor note de promovare.

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE a fost trimis in judecata

Procurorii Parchetului instantei supreme l-au trimis in judecata pe prodecanul Facultatii de Finante-Banci dinASE Bucuresti, scrie Mediafax. Iuliu Cosmin Serbanescu, aflat in arest, este acuzat ca a.

Rechizitoriu: Fabrica de diplome la ASE - Profesor presat sa le faca lucrarile studentilor pentru a umfla norma de masteranzi / student care publica, pe spaga, articole de cercetare in reviste academice

La Academia de Stiinte Economice Bucuresti functiona o asa-numita fabrica de diplome, in care unii profesori erau fortati de sefi sa le faca si lucrarile de licenta unor studenti, pentru a creste artificial numarul licentiatilor, in vederea promovarii la masterat, reiese din rechizitoriul procurorilor, prin care a fost trimis in judecata prodecanul Facultatii de Finante Banci din ASE Iuliu Serbanescu. Mai mult, un student cu restante a reusit sa semneze, intr-o revista academica, un articol de cercetare scris, de fapt, de profesorul caruia i-a dat spaga.

Un politist din Fieni, trimis in judecata de DNA dupa ce a plecat acasa cu 21.000 de lei, bani din amenzi

Un politist judiciar de la IPJ Dambovita a fost trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu si trafic de influenta. Este vorba despre ofiterul Mihai Stanescu, de la Investigarea Fraudelor.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )