Libnet.ro
UNICEF

08:16

Un producator de medicamente scapa de o taxa claw-back de peste 3 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un producator de medicamente scapa de o taxa claw-back de peste 3 mil. euro

Casa de Avocatura Ionescu si Sava a obtinut anularea in instanta a taxei claw-back pentru compania farmaceutica Novartis in valoare de 3 mil. euro. continuă pe Wall-Street Ro

Un producator de medicamente scapa de o taxa claw-back de peste 3 mil. euro

Casa de Avocatura Ionescu si Sava a obtinut anularea in instanta a taxei claw-back pentru unul dintre primii 5 producatori de medicamente de pe piata locala.

Casa de avocatura Ionescu si Sava a obtinut in instanta anularea unei taxe claw-back de peste 3 mil euro pentru firma Novartis

Casa de avocatura Ionescu si Sava a obtinut anularea unei taxe claw-back in valoare de peste 3 milioane euro pentru unul dintre primii cinci producatori de medicamente de pe piata locala, scrie site-ul LegalMagazin. ro.

Cristian Busoi, noul presedinte al CNAS: Taxa de claw-back este in principiu buna.

Noul sef al CNAS, Cristian Busoi, a declarat, joi seara, ca este un sustinator al taxei claw-back, potrivit Realitatea. net. La un moment dat, consumul trebuie controlat. Nevoile sunt foarte mari, ne vom scufunda in datorii. Cred ca forma veche de clawback pare putin incorecta. Dar trebuie facuta un calcul la Ministerul Finantelor. Ca principiu este buna, chiar si in alte tari se aplica. Separarea nu se poate face decat pe categorii de medicamente, orice alta discriminare pune la indoiala .

Un producator local de medicamente a obtinut ANULAREA unei taxe claw back.

Unul dintre cei mai importanti producatori de medicamente de pe piata romaneasca a obtinut anularea in instanta a taxei claw-back in valoare de peste 15 milioane lei 3 mil. euro), aferenta trimestrului al doilea din 2012, potrivit unui comunicat al casei de avocatura care a reprezentat compania farmaceutica. Curtea de Apel Bucuresti a admis actiunea formulata de compania farmaceutica, prin intermediul Casei de Avocatura Ionescu si Sava, si a dispus anularea notificarii prin care se comunicau .

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )