Libnet.ro
UNICEF

21:15

Producatorii de platina vor negocieri pentru incheierea grevei din Africa de Sud

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Producatorii de platina vor negocieri pentru incheierea grevei din Africa de Sud

Cei mai mari producatori mondiali de platina vor mai multe intalniri cu sindicalistii de la minele din Africa de Sud pentru discutii pe marginea unui compromis privind solicitarile salariale, in conditiile in care lucratorii sunt in greva de 21 de saptamani. continuă pe Ziarul Bursa

Putin si Obama se vor intalni pentru a discuta despre Ucraina, Irak si Siria

Presedintii Rusiei, Vladimir Putin si Statelor Unite, Barack Obama, vor discuta despre situatia din Ucraina, Irak si Siria in zilele urmatoare, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, Iuri Usakov, consilierul diplomatic al Kremlinului .

Se cauta manager pentru Teatrul Mic din Capitala

Primaria Capitalei organizeaza un concurs de management pentru Teatrul Mic, data limita pentru depunerea planurilor de management si a dosarelor de concurs de catre candidati fiind 7 iulie, ora 14.

Extremistii de la Jobbik militeaza pentru autonomia maghiarilor din Ucraina

Partidul ultranationalist ungar Jobbik a purtat discutii cu politicieni rusi in scopul obtinerii autonomiei pentru etnicii maghiari si ruteni si provincia ucraineana Transcarpatia, anunta liderul formatiunii, Gabor Vona, citat de MTI, informeaza Mediafax.

Oferta comuna Siemens si Mitsubishi: 7 mld. euro pentru preluarea activelor din energie ale Alstom

Siemens s-a asociat cu Mitsubishi pentru a prelua activele din energie ale Alstom contra unei oferte de 7 miliarde de euro. Propunerea depaseste o oferta a General Electric, grupul german incercand astfel sa obtina sprijinul board-ului grupului francez.

Afaceri in crestere pentru marii retaileri din tara

Anul 2013 a fost prosper, pentru cele mai importante lanturi de retail din tara noastra, in condiiile in care afacerile principalilor jucatori din piata au cunoscut noi salturi, potrivit datelor publicate de Ministerul de Finante si analizate de ziarul nostru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2091 seconds )