Libnet.ro
UNICEF

20:00

Extremistii de la Jobbik militeaza pentru autonomia maghiarilor din Ucraina

România Liberă România Liberă,
Extremistii de la Jobbik militeaza pentru autonomia maghiarilor din Ucraina

Partidul ultranationalist ungar Jobbik a purtat discutii cu politicieni rusi in scopul obtinerii autonomiei pentru etnicii maghiari si ruteni si provincia ucraineana Transcarpatia, anunta liderul formatiunii, Gabor Vona, citat de MTI, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ce inseamna criza gazelor din Ucraina pentru Romania. Cine ar putea fi afectat

Criza gazelor din Ucraina provocata de sistarea livrarilor din Rusia nu ar afecta Romania in urmatoarele luni, adica pana in iarna. Cel putin asa sustin autoritatile din Romania. Spre deosebire de alte tari europene, Romania este un caz fericit deoarece nivelul importurilor reprezinta cam 20% din consumul de gaze dintr-un an, iar pe timpul verii se poate descurca, la nevoie, doar cu productia interna. Intrebarea este ce s-ar intampla in cazul in care razboiul gazelor dintre Rusia si Ucraina se va prelungi sau va fi reluat la iarna? Nu trebuie uitat ca prin Ucraina trec conductele de tranzit catre Europa.

SUA cer Serbiei sa se ralieze partenerilor europeni, pe fondul crizei din Ucraina

Statele Unite cer Serbiei sa se ralieze clar partenerilor europeni in contextul crizei din Ucraina, conform unei scrisori trimise premierului sarb Aleksandr Vucici inainte de vizita la Belgrad a ministrului rus de.

Franta incepe Cupa Mondiala cu o victorie, 3-0 cu Honduras, pentru prima oara din 1998

Pentru prima oara din 1998, an in care a cucerit trofeul, Franta incepe Cupa Mondiala cu o victorie, iar Karim Benzema a devenit primul jucator francez dupa Zinedine Zidane care marcheaza o dubla la turneul.

Basescu: Rusia este responsabila de conflictul din Ucraina. Sa inceteze orice fel de sprijin pentru trupele separatiste

Presedintele Traian Basescu arata cu degetul spre Rusia pentru amploarea conflictului din Ucraina si face apel la Moscova sa inceteze sa mai sprijine trupele separatiste pro-ruse din Ucraina.

Basescu: Rusia este responsabila de conflictul din Ucraina. Cer sa inceteze orice fel de sprijin pentru trupele separatiste

Presedintele Traian Basescu arata cu degetul spre Rusia pentru amploarea conflictului din Ucraina si face apel la Moscova sa inceteze sa mai sprijine trupele separatiste pro-ruse din Ucraina.

Rusia declanseaza o procedura judiciara impotriva oficialilor din Ucraina

Comitetul rus de ancheta a anuntat miercuri ca declanseaza o procedura judiciara impotriva ministrului ucrainean de Interne Arsen Avakov si altor oficiali, pentru o operatiune armata organizata in estul tarii vizand uciderea cu intentie a unor civili .

Explozie la o conducta de gaz din Ucraina. Gazprom: Exporturile de gaz catre Europa nu sunt afectate

O explozie s-a produs marti la o conducta de tranzit a gazelor naturale din centrul Ucrainei, dar incidentul nu a dus la intreruperea exporturilor de gaz rusesc catre Europa, acesta fiind transportat printr-o conducta paralela, a precizat pentru Reuters o sursa din cadrul producatorului rus Gazprom.

Basescu cere Rusiei sa inceteze sprijinul pentru trupele separatiste paramilitare din Ucraina

Presedintele Traian Basescu cere Rusiei sa inceteze orice fel de sprijin pentru trupele separatiste paramilitare si sa-si asume controlul total al frontierelor ruso-ucrainene pentru a contribui la stabilizarea.

Explozia de ieri, a gazoductului din Ucraina, a fost provocata de o BOMBA

Ministrul de Interne ucrainean, Arsen Avakov, a declarat ca explozia de ieri, produsa la gazoductul Fratia, din regiunea Poltava, a fost provocata de o bomba, plasata cu precizie sub un bloc de sutinere a.

Criza din Ucraina: Separatistii pro-rusi au ocupat sediul Bancii Centrale din Donetsk

Separatisti inarmati au ocupat luni cladirea Bancii Centrale din Donetsk, capitala regiunii cu acelasi nume din estul Ucrainei, zona afectata de o puternica insurectie armata pro-rusa, transmite AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )