Libnet.ro
UNICEF

01:05

Producatorul filmului Inocenta musulmanilor a fost arestat la Los Angeles

Hotnews Hotnews,
Producatorul filmului Inocenta musulmanilor a fost arestat la Los Angeles

Presupusul producator al filmului islamofob Inocenta musulmanilor, Nakoula Basseley Nakoula, a fost arestat joi la Los Angeles pentru incalcarea conditiilor eliberarii sale conditionate. Nakoula a fost arestat fara posibilitatea eliberarii pe cautiune pentru incalcarea regulilor eliberarii conditionate care a urmat condamnarii sale la 21 de luni de inchisoare pentru frauda bancara. continuă pe Hotnews

Producatorul filmului Inocenta musulmanilor a fost arestat la Los Angeles

Cineastul care a produs filmul antiislam Inocenta musulmanilor a fost arestat la Los Angeles, pentru incalcarea conditiilor eliberarii sale conditionate. Producatorul Nakoula Basseley Nakoula, in.

Producatorul filmului Inocenta musulmanilor a fost arestat la Los Angeles

Cineastul care a produs filmul antiislam Inocenta musulmanilor a fost arestat la Los Angeles, pentru incalcarea conditiilor eliberarii sale conditionate. Producatorul Nakoula Basseley Nakoula, in varsta.

Producatorul filmului antiislam a fost ARESTAT la Los Angeles.

Producatorul presupus al filmului islamofob Inocenta musulmanilor Nakoula Basseley Nakoula a fost arestat joi la Los Angeles pentru incalcarea conditiilor eliberarii sale conditionate, conform biroului procurorului, scrie Mediafax. Nakoula a fost arestat fara posibilitatea eliberarii pe cautiune pentru incalcarea regulilor eliberarii conditionate care a urmat condamnarii sale la 21 de luni de inchisoare pentru frauda bancara. Nakoula, in varsta de 55 de ani, condamnat in 2009 pentru frauda .

Realizatorul filmului Inocenta musulmanilor a fost ARESTAT.

Realizatorul filmului considerat antiislam, aflat la originea violentelor din lumea musulmana, a fost arestat sub acuzatia de incalcare a termenilor eliberarii conditionate dupa ce fusese condamnat pentru frauda in 2010, informeaza New York Times, in editia online, citat de Mediafax. Nakoula Basseley Nakoula, 55 de ani, a fost arestat, judecatorul Suzanne H. Segal considerand ca acesta prezinta un risc pentru comunitate. Nakoula fusese audiat in legatura cu incalcarea termenilor eliberarii .

Producatorul filmului antiislam Inocenta musulmanilor a fost arestat

Producatorul prezumtiv al filmului islamofob american Inocenta musulmanilor, Nakoula Basseley Nakoula, a fost arestat joi la Los Angeles, pentru incalcarea conditiilor eliberarii sale conditionate, conform.

Realizatorul filmului antiislam Inocenta musulmanilor a fost arestat

Realizatorul filmului considerat antiislam, aflat la originea violentelor din lumea musulmana, a fost arestat sub acuzatia de incalcare a termenilor eliberarii conditionate, dupa ce fusese condamnat pentru.

Au fost pusi bani grei pe capul lui. Ce s-a intamplat cu producatorul filmului anti-islam

Producatorul filmului anti-islam care a starnit revolte violente in tarile musulmane a fost arestat la Los Angeles. Acesta este acuzat ca a incalcat regulile condamnarii cu suspendare pe care a primit-o, acum.

Un nepot al lui Abu Mussab al-Zarqawi a fost arestat in timp ce mergea sa lupte in Siria.

Sase islamisti, printre care un nepot al fostului lider Al-Qaida in Irak Abu Musab al-Zarqawi, au fost arestati in Iordania in timp ce incercau sa traverseze frontiera cu Siria in scopul de a lupta impotriva fortelor regimului presedintelui Bashar al-Assad, potrivit avocatului lor, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Graniceri iordanieni au arestat sambata sase mujahedini, printre care pe Abu Asyad, un nepot al lui al-Zarqawi, a spus pentru AFP avocatul islamist Moussa Abdullat, adaugand ca .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )