Libnet.ro
UNICEF

18:30

De profesie Roman: Radu Beligan

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
De profesie Roman: Radu Beligan

Imi place sa ma inconjor de oameni inteligenti, cu afinitati intre ei. Restul, cum spunea marele Ciulei, este logica, logica si iar logica. Si daca, in plus, ai si un dram de inspiratie, e bine, dar se poate si fara. Vorbind strict in cazul Teatrului de Comedie, am avut fericirea ca, revenind dupa . continuă pe Ceaşca de Cultură

Maestrul Radu Beligan, la 95 de ani de viata si 75 de teatru.

Sambata, 14 decembrie, la orele 12. 00, sunteti invitati in Piata Timpului din Bucuresti pentru a-i impartasi maestrului Radu Beligan toata admiratia pe care i-o purtati cu ocazia implinirii a 95 de ani de viata si 75 de ani de cariera. La 95 de ani de la Marea Unire, teatrul romanesc scrie istorie sambata, 14 decembrie 2013 aniversandu-l pe maestrul scenei romanesti, nascut de ziua Sfantului Filimon - protectorul artistilor, Radu Beligan care aduce onoare Romaniei prin intrarea in Cartea .

Gongul Thaliei, simbolul teatrului, va fi inaugurat in Piata Timpului din Capitala cu ocazia aniversarii lui Radu Beligan

Radu Beligan va fi sarbatorit, sambata, in Piata Timpului din Capitala, acolo unde se va inaugura simbolul teatrului, Gongul Thaliei. Evenimentul va avea loc la ora 12. 00, pe Aleea Celebritatilor.

INTERVIU Actorul Radu Beligan, la 95 de ani: Nu trebuie sa renunti niciodata la starea de elev

Radu Beligan, care implineste sambata 95 de ani de viata si 75 de ani de cariera, a intrat in Cartea Recordurilor. Cel mai longeviv actor in activitate joaca de ziua sa, in spectacolul Lectia de violoncel.

INTERVIU Radu Beligan, la 95 de ani: Nu trebuie sa renunti niciodata la starea de elev

Radu Beligan, care implineste sambata 95 de ani de viata si 75 de ani de cariera, a intrat in Cartea Recordurilor. Cel mai longeviv actor in activitate joaca de ziua sa, in spectacolul Lectia de violoncel.

Trofeul Next Star va fi inmanat de maestrul Radu Beligan

Radu Beligan, unul dintre cei mai indragiti actori romani, a acceptat pentru prima oara invitatia de a participa la un show TV de divertisment si va fi prezent joi, 12 decembrie, la finala Next Star de la Antena 1.

Radu Beligan va intra in Cartea Recordurilor!

Romania va avea primul actor inscris in Cartea Recordurilor. Radu Beligan va figura in renumita publicatie avand cea mai lunga cariera artistica, de peste 75 de ani!.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )