Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un profesor britanic a realizat un volum cu cele mai uimitoare biblioteci din lume

Adevărul Adevărul,
Un profesor britanic a realizat un volum cu cele mai uimitoare biblioteci din lume

Cele mai uimitoare biblioteci din lume, care adapostesc sute de mii de volume, si-au gasit locul intr-o carte. Prima istorie completa a cladirilor dedicata bibliotecilor a fost scrisa de profesorul britanic James Campbell, de la Universitatea Cambridge, scrie Daily Mail. continuă pe Adevărul

FOTO A murit in saracie, suferinta si mizerie dupa ce a construit cele mai impunatoare cladiri din orasul in care traia

A construit cele mai impunatoare cladiri, dar a murit in saracie, suferinta si mizerie. Este vorba despre Szantay Lajos, cel ce a dat orasului de la Mures atata stralucire.

FOTO Povestea arhitectului care a murit in saracie, desi a construit cele mai impunatoare cladiri din Arad

A construit cele mai impunatoare cladiri, dar a murit in saracie, suferinta si mizerie. Este vorba despre Szantay Lajos, cel ce a dat orasului de la Mures atata stralucire.

Victor Piturca, antrenorul cu cele mai multe victorii pe banca tehnica a nationalei Romaniei

Victor Piturca a devenit dupa partida Romania - Estonia, scor 2-0, antrenorul cu cele mai multe victorii la conducerea primei reprezentative, el inregistrand 50 de succese fata de cele 49 ale fostului selectioner Anghel Iordanescu, informeaza site-ul oficial al FRF.

Piturca, antrenorul cu cele mai multe victorii la nationala

Victor Piturca a devenit, dupa 2-0 cu Estonia, antrenorul cu cele mai multe succese pe banca tehnica a echipei nationale a Romaniei.

Cele mai socante momente ale lui Mihai Bendeac!

De la deja celebrul duet intre Gigi Becali si Patriarhul Daniel, scandalul cu Alexandru Arsinel si pana la intalnirea istorica dintre el si Fuego, iata care sunt cele mai scandaloase momente ce poarta semnatura Mihai Bendeac.

FOTO Care sunt cele mai frumoase orase din lume

San Miguel de Allende din Mexic ocupa primul loc intr-un top al celor mai frumoase orase de pe Glob realizat de cititorii revistei Conde Nast Traveler.

Turistii au votat. Care sunt cele mai slab cotate aeroporturi din lume

Cel mai mare aeroport din Philipine, Manila, a fost votat pentru a doua oara drept cel mai slab cotat aeroport din lume, potrivit cititorilor site-ului de calatorii Guide to Sleeping at Airports , scrie Telegraph. co. uk .

Dansez pentru tine, noul sezon. Cele mai interesante momente ale serii

Noul sezon al emisiunii Dansez pentru tine incepe vineri seara, la PRO TV. Cele opt cupluri se vor lupta pentru premiul cel mare, iar dansatorii vor fi profesionisti.

METEO Weekend cu vreme frumoasa. Soarele va straluci in cele mai multe dintre regiuni

Vremea va incepe sa se incalzeasca, astfel ca in acest weekend ne putem bucura de timp frumos. in cea mai mare parte a tarii vor disparea norii, iar temperaturile se vor apropia de cele normale pentru aceasta perioada.

Dupa ultimele rezultate, Romania a urcat in Top 30 cele mai bune echipe din lume

Nationala Romaniei a reusit sa ocupe o pozitie mai buna in clasamentul FIFA, urcand pana pe locul 29, dupa rezultatele din ultima luna.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )