Libnet.ro
UNICEF

14:45

Dansez pentru tine, noul sezon. Cele mai interesante momente ale serii

Adevărul Adevărul,
Dansez pentru tine, noul sezon. Cele mai interesante momente ale serii

Noul sezon al emisiunii Dansez pentru tine incepe vineri seara, la PRO TV. Cele opt cupluri se vor lupta pentru premiul cel mare, iar dansatorii vor fi profesionisti. continuă pe Adevărul

Ce mananca vedetele de la Dansez pentru tine

Vedetele participante la noul sezon al emisiunii Dansez pentru tine s-au vazut nevoite sa isi diversifice meniul alimentar zilnic pentru a putea avea energia necesara efortului de la antrenamente si din competitiile transmise live de Pro TV.

Dansez pentru tine se transforma in Big Brother

Concurentii de la Dansez pentru tine vor avea senzatia in acest sezon ca participa la Big Brother. Fiecaruia i se va monta un microfon care va transmite fiecare replica si reactie, inclusiv din culise, iar camerele de filmat ii vor insoti peste tot pentru ca telespectatorii sa poata urmari in timp real ce se intampla cu ei inainte si dupa prestatie.

Concurentii de la Dansez pentru tine, transformati radical!

Concurentii de la Dansez pentru tine au fost transformati radical pentru spotul de promovare al emisiunii. Vedetele sunt de nerecunoscut, fiind deghizate in personaje de poveste.

FOTO Dansez pentru tine, varianta cu profesionisti. Care sunt cazurile din noul sezon al emisiunii

Cel de-al 14-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine, care incepe vineri, 18 octombrie, la Pro TV, aduce in ring concurenti profesionisti, care care traiesc din si pentru dans.

Pentru ce cazuri lupta vedetele la Dansez pentru tine

Sore, Ilinca Vandici, Elena Ionescu Mandinga), Ruby, Giani Kirita, Falemi, Sorin Brotnei Akcent) si Dima Trofim din LaLa Band vor intra vineri in ringul de dans la Pro Tv, urmand sa lupte pentru a ajuta cate un caz social impresionant. Iata pentru ce.

FOTO Start la Dansez pentru tine. Un sezon cu mari schimbari si provocari

Coregrafii spectaculoase, muzica live, decoruri, vedete si concurenti ambitiosi, acestea sunt ingredientele show-ului Dansez pentru tine, ce incepe astazi, la Pro TV, de la 20. Freestyle si vals sunt stilurile de dans cu care debuteaza cel de-al 14-lea sezon al emisiunii. Traieste-ti visul este motto-ul acestei editii, la care vor participa concurenti a caror viata a stat sub semnul dansului.

Traieste-ti visul la Dansez pentru tine. Vals si freestyle, stilurile primei editii

Freestyle si vals sunt stilurile de dans cu care debuteaza la Pro TV, vineri, cel de-al 14-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine. Traieste-ti visul este motto-ul acestei editii, la care vor participa concurenti a caror viata a stat sub semnul dansului.

Prima surpriza la Dansez pentru Tine: Willmark a fost inlocuit de Elwira, sotia lui Mihai Petre

Noua editie Dansez pentru tine a adus si o prima surpriza. Willmark a fost inlocuit dupa 13 sezoane. Locul sau a fost luat de sotia lui Mihai Petre, Elwira Petre.

Prima surpriza la Dansez pentru tine: Wilmark a fost inlocuit de Elwira, sotia lui Mihai Petre

Noua editie Dansez pentru tine a adus si o prima surpriza. Willmark a fost inlocuit dupa 13 sezoane. Locul sau a fost luat de sotia lui Mihai Petre, Elwira Petre.

FOTO Povestea arhitectului care a murit in saracie, desi a construit cele mai impunatoare cladiri din Arad

A construit cele mai impunatoare cladiri, dar a murit in saracie, suferinta si mizerie. Este vorba despre Szantay Lajos, cel ce a dat orasului de la Mures atata stralucire.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )