Libnet.ro
UNICEF

06:15

Un profesor de la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti a fost trimis in judecata pentru luare de mita. El ar fi primit peste 10.000 de lei de la studenti

România Liberă România Liberă,
Un profesor de la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti a fost trimis in judecata pentru luare de mita. El ar fi primit peste 10.000 de lei de la studenti

Un profesor de la Facultatea de Medicina Veterinara din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului General, sub suspiciunea ca ar fi luat mita de la studenti, ca sa ii treaca examenele restante . continuă pe România Liberă

Al patrulea multiplex Cinema City din Bucuresti a fost inaugurat in ParkLake Shopping Center

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Romania, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinema din Europa, a inaugurat cel de-al 24-lea multiplex al retelei, localizat in centrul comercial ParkLake Shopping Center din Capitala. Noul multiplex, al patrulea din Bucuresti, se afla in cartierul Titan si ofera tehnologii revolutionare de [].

Bataie de joc pentru un barbat din Arad: A fost trimis acasa de la Urgente, desi avea o artera secundara sectionata

Un aradean a fost trimis acasa de la sectia de primiri Urgente a Spitalului Judetean, in ciuda faptului ca avea o artera secundara sectionata, pe motiv ca la compartimentul chirurgie plastica si.

Scandal la Dinamo! Harlem Gnohere a fost trimis la echipa a doua, Gigi Becali sta la panda: Mie imi convine

Atacantul francez Harlem Gnohere a fost trimis la echipa a doua a lui Dinamo. Bizonul nu vrea sa-si prelungeasca intelegerea cu alb-rosii, iar Steaua doreste sa/l cumpere cat mai rapid.

Mesajul unui barbat din Bucuresti care a strans 3.000 de share-uri pe Facebook. A fost prins de mine in zona Tineretului

Un barbat din Bucuresti sutine ca a prins un tantar tigru in zona Tineretului. Acesta a scris pe Facebook ca fiul lui a fost intepat in picior.

Gnohere, mazilit de Dinamo. Francezul a fost trimis la echipa a doua

Conducerea lui Dinamo si-a pierdut rabdarea cu atacantul francez Harlem Gnohere si l-a exclus pe acesta din lotul primei echipe dupa refuzul prelungirii contractului cu gruparea din Stefan cel Mare.

Autobuzul electric care merge din Bucuresti pana in Belgrad dupa o singura incarcare

Proterra, un startup din SUA, s-a ocupat de dezvoltarea autobuzelor electrice de mai multi ani, iar cel mai nou model al sau are niste performante surprinzatoare. Este vorba de seria de autobuze Catalyst E2, despre care compania afirma ca pot calatori pana la 350 de mile aproximativ 563 de km) doar cu o singura incarcare.

Cu ce chirii ii asteapta pe studenti proprietarii din Bucuresti si alte centre universitare din tara

Chiriile ieftine sunt la mare cautare in aceasta perioada, mai ales in randul studentilor. In marile centre universitare ale tarii Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi si Timisoara) studentii pot gasi chirii pornind de la 125 de euro pentru o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )