Libnet.ro
UNICEF

06:00

Profesorii cer Guvernului sa se poata pensiona cu trei ani mai devreme, fara penalizari

Antena3 Antena3,
Profesorii cer Guvernului sa se poata pensiona cu trei ani mai devreme, fara penalizari

Profesorii vor sa se pensioneze cu trei ani mai devreme decat prevede legea, din cauza stresului psihic la care sunt supusi si a cazurilor medicale grave care ii impiedica sa isi. continuă pe Antena3

Sindicatele din Educatie solicita Guvernului modificarea Legii pensiilor, astfel incat profesorii sa poata iesi cu trei ani mai devreme la pensie

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) solicita Executivului modificarea Legii pensiilor, astfel incat dascalii sa se poata pensiona cu trei ani inainte de implinirea varstei de pensionare. Sindicalistii invoca epuizarea si suprasolicitarea psihica a profesorilor, dar si unele probleme medicale, care duc la ingreunarea desfasurarii activitatii didactice.

Sindicalisti din Educatie: Solicitam modificarea Legii pensiilor, astfel incat profesorii sa se pensioneze cu trei ani mai devreme

Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI) solicita Guvernului Romaniei reducerii varstei de pensionare pentru profesori cu trei ani de zile. Sindicalistii motiveaza ca nivelul de suprasolicitare neuropsihica, precum si cazurile medicale grave, care ii impiedica pe colegii nostri sa isi desfasoare activitatea la catedra, impun crearea unui cadru legal adecvat acestei profesii.

Orasul din Romania care nu are contracte de deszapezire pe urmatorii trei ani

Nicio firma nu a depus oferte pentru deszapezirea drumurilor judetene din Galati, Consiliul Judetean avand un buget de peste 9,5 milioane de lei pe o perioada de trei ani. in aceste conditii,.

Mila Kunis a explicat de ce fiica ei in varsta de trei ani beao gura de vin in fiecare vineri, de cand s-a nascut

Actrita americana Mila Kunis 34 de ani) a dezvaluit ca fiica ei in varsta de trei ani bea o gura de vin in fiecare vineri ca parte a unei traditii religioase pe care intreaga familie o respecta cu sfintenie.

Mick Jagger ar avea o relatie cu o femeie cu 52 de ani mai tanara: cine este noua iubita si cum arata aceasta FOTO

Presa straina scrie ca Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones, in varsta de 74 de ani, are o legatura amoroasa cu o producatoare de film in varsta de 22 de ani, dupa ce au fost surprinsi petrecand timp impreuna in Paris.

Mick Jagger ar avea o relatie cu o femeie cu 52 de ani mai tanara: cine este noua iubita FOTO

Presa straina scrie ca Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones, in varsta de 74 de ani, are o legatura amoroasa cu o producatoare de film in varsta de 22 de ani, dupa ce au fost surprinsi petrecand timp impreuna in Paris.

FOTO Mick Jagger a fost surprins, in Paris, alaturi de noua sa iubita cu 52 de ani mai tanara

Legenda de la Rolling Stones, Mick Jagger 74 de ani) a fost fotografiat pentru prima data cu noua sa iubita, Noor Alfallah 22 de ani) cu care a avut mai multe intalniri romantice la Paris in aceasta luna, informeaza Daily Mail, potrivit Agerpres.

FOTO Cum sa arati la 35 de ani mai bine

Stilul nu are varsta, dar asta stii deja. Secretul este sa reusesti sa asortezi vestimentatia cu personalitatea si stilul de viata. Asa vei reusi sa arati mereu mai tanara, mai slaba, mai perfecta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )