Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profesorul Alexandru Rafila, despre ridicarea restrictiilor

România Liberă România Liberă,
Profesorul Alexandru Rafila, despre ridicarea restrictiilor

Epidemia de coronavirus din Romania inca nu si-a atins varful. continuă pe România Liberă

Alexandru Rafila, despre reluarea activitatii in Romania: Macar la nivel local sa se poata ridica o parte din masuri

Profesorul Alexandru Rafila spune ca este momentul in care trebuie gandita o strategie coerenta de reluare a activitatii.

Alexandru Rafila, despre iPS Pimen: Este din nou vorba despre focarul Suceava. Poate ca este o persoana sanatoasa, mai ales ca a avut un trai ascetic

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a spus ca diagnosticarea Arhiepiscopului Sucevei si Radautilor, iPS Pimen, cu coronavirus este legata de focarul Suceava.

CORONAVIRUS |Prof. Dr. Alexandru Rafila, despre medicamentul Remdesivir, impotriva COVID-19: in toamna ar putea sa fie deja autorizat si fabricat

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Prof. Dr. Alexandru Rafila, si-a exprimat parerea legata de medicamentul Remdesivir, testat in SUA pe pacientii cu coronavirus. Medicamentul experimental,.

Alexandru Rafila a dat cea mai buna veste. Masurile trebuie amortizate cu cele din alte state!

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, vorbeste despre relaxarea masurilor luate impotriva raspandirii pandemiei de coronavirus. Profesorul a vorbit la Digi 24 chiar despre reluarea activitatilor si in ce conditii se va petrece acest lucru, atat de asteptat de toata populatia Romaniei. Alexandru Rafila a vorbit despre relaxarea masurilor luate impotriva extinderii pandemiei de .

Alexandru Rafila: Medicamentul Remdesivir impotriva COVID-19 ar putea fi autorizat si fabricat in toamna

Profesorul dr. Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a vorbit la Antena 3 despre efectele medicamentului Remdesivir testat in SUA pentru pacientii cu coronavirus.

Alexandru Rafila: Medicamentul Remdesivir impotriva COVID-19 ar putea fi autorizat si fabricat prin toamna

Profesorul dr. Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a vorbit la Antena 3 despre efectele medicamentului Remdesivir testat in SUA pentru pacientii cu coronavirus.

Alexandru Rafila: Anul acesta nu cred ca se reiau activitatile cu peste 100 de persoane

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, prof. dr. Alexandru Rafila, a declarat ca relaxarea restrictiilor va avea loc treptat, insa activitatile care presupun concentrari mari de persoane nu vor fi reluate in 2020.

Rafila: Anul acesta nu cred ca se reiau activitatile cu peste 100 de persoane

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, prof. dr. Alexandru rafila, a declarat ca relaxarea restrictiilor va avea loc treptat, insa activitatile care presupun concentrari mari de persoane nu vor fi reluate in 2020.

Alexandru Rafila: Suntem cu o saptamana - 10 zile inainte de atingerea unui numar maxim de cazuri noi

Profesorul dr. Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, spune ca in momentul de fata ne aflam foarte aproape de atingerea unui varf al pandemiei de COVID-19 in Romania.

Alexandru Rafila vorbeste despre reluarea activitatii: Macar o parte din masuri sa fie ridicate

Alexandru Rafila a vorbit despre reluarea ativitatilor in Romania. Presedintele Societatii Romane de Microbiologi sustine ca este momentul in care trebuie gandita o strategie coerenta de reluare a activitatii efectate de pandemie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )