Libnet.ro
UNICEF

22:31

Profesorul Alexandru Rafila a explicat ce contin vaccinurile anti-COVID-19

Antena3 Antena3,
Profesorul Alexandru Rafila a explicat ce contin vaccinurile anti-COVID-19

Romania a contractat 3,4 milioane de doze de vaccin produse de Moderna. Acest vaccin foloseste tehnica ARN mesager, la fel ca si produsul Pfizer - BioNTech. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a explicat ce contin cele doua vaccinuri anti-COVID-19. continuă pe Antena3

Medicul Alexandru Rafila, anunt de ultima ora pentru romani: Acum se pot deschide fara probleme scolile

Medicul Alexandru Rafila a vorbit miercuri seara despre situatia epidemiologica din tara, inclusiv de posibilitatea redeschiderii scolii. Potrivit specialistului, mai multe institutii de invatamant si-ar putea deschide portile, fara a preprezenta un risc pentru elevi, profesori sau restul populatiei. Dupa ce scenarii ar trebui sa se faca redeschiderea scolilor Alexandru Rafila sustine ca redeschiderea scolii .

Alexandru Rafila: Este absolut fezabil ca scolile sa se deschida pe 8 februarie. Nu trebuiau sa se inchida, de fapt

Deputatul PSD Alexandru Rafila considera ca redeschiderea scolilor pe 8 februarie in format clasic este fezabila. Alexandru Rafila crede ca scolile ar putea fi deschise pe 8.

Razvan Dumitrescu, dezvaluire dupa ce e avut COVID. Explicatia medicului Alexandru Rafila

Razvan Dumitrescu a facut o dezvaluire joi, in cadrul emisiunii Ce se intampla de la DC News TV. Invitatul realizatorului a fost reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila: Vor fi probleme serioase peste 10-15 ani cu acesti copii care au fost impiedicati sa mearga la scoala

Alexandru Rafila, deputat PSD si reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a declarat,la Antena 3, ca riscurile din multe tari in care copii nu merg la scoala sunt mari in ceea ce .

Alexandru Rafila: Informatiile despre vaccinuri si vaccinare nu cred ca ajung la toate categoriile de populatie

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a precizat caeste posibil ca informatiile legate devaccinare sa nu ajungala toate categoriile de populatie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )