Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Profesorul de religie din Alba care ar fi lasat insarcinata o eleva si-a recunoscut copilul

Antena3 Antena3,
Profesorul de religie din Alba care ar fi lasat insarcinata o eleva si-a recunoscut copilul

Profesorul de religie care a lasat gravida o eleva minora dintr-o casa de tip familial, a recunoscut copilul si va fi trecut, oficial, in certificatul de nastere, a informat seful Directiei Generale de. continuă pe Antena3

Ce risca profesorul de religie din Alba care a lasat insarcinata o eleva

Scandal urias intr-o localitate din Alba, dupa ce o eleva a nascut un copil conceput cu profesorul de religie. Fata era minora in momentul in care a intretinut relatiisexuale. Fata provine dintr-o.

Profesorul de religie care a lasat insarcinata o eleva din Alba a recunoscut copilul

Profesorul de religie care a lasat insarcinata o eleva de la liceul din Arieseni, judetul Alba, a recunoscut copilul si a initiat, impreuna cu mama, procedurile pentru emiterea unui nou certificat de nastere al bebelusului, transmite Mediafax.

Profesor de religie de la un liceu din Alba, suspectat ca a lasat gravida o eleva minora. Autoritatile au demarat o ancheta

Un profesor de religie de la Liceul Tehnologic de Turism si Alimentatie din Arieseni, judetul Alba, ar avea un copil cu o eleva, care era minora in momentul in care a ramas gravida.

Un profesor de religie din judetul Alba a lasat insarcinata o eleva pe cand aceasta era minora Primar: Cadrul didactic preda in continuare, dar, in urma testului de paternitate, se pare ca este tatal copilului

Un profesor de religie care preda la o scoala din comuna Arieseni a lasat insarcinata o eleva. Primarul comunei, Marin Jurj, sustine ca la scoala a fost facuta o cercetare interna, insa nu s-a comunicat niciun rezultat, iar profesorul a ramas sa predea in continuare. De asemenea, acesta spune ca, desi nu exista o adresa oficiala, dascalul ar fi primit rezultatul pozitiv al testului de paternitate.

Dezvaluiri despre scandalul de la liceul din Alba, dupa ce o eleva a ramas insarcinata cu profesorul de religie

Scandal urias intr-o localitate din Alba, dupa ce o eleva a nascut un copil conceput cu profesorul de religie. Fata era minora in momentul in care a intretinut relatiisexuale. Fata provine dintr-o.

Reactia profesorului de religie acuzat ca a lasat gravida o eleva

Scandal urias intr-o localitate din Alba, dupa ce o eleva a nascut un copil conceput cu profesorul de religie. Fata era minora in momentul in care a intretinut relatiisexuale. Aceasta provine.

Cazul profesorului de religie care a lasat gravida o eleva: politia a deschis dosar penal in rem, barbatul si-a dat demisia din functie

Politistii din Alba s-au autosesizat in cazul profesorului de religie acuzat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu o minora, eleva a sa, la liceul din comuna Arieseni. in urma relatiei ar fi rezultat un copil.

Dezastrul rosu din 1988 care l-a demascat pe Ceausescu. Filmul realizat pe ascuns pentru Occident

Dezastrul rosu este filmul care care l-a demascat pe Nicolae Ceausescu in Occident. Realizat de regizorul belgian Josy Dubie si filmat in mare parte cu o camera ascunsa, documentarul a scos la lumina fata nevazuta a comunismului in Romania. Dupa aceasta productie, regizorul avea sa devina sef de programe audio-video al ONU. Dezastrul rosu, documentarul .

Un barbat din Cluj care se dadea drept jandarm si cerea bani pe strada a fost prins de un jandarm adevarat: ce a urmat dupa

Un barbat din Cluj a gasit o metoda inedita pentru a face bani. Si-a improvizat o uniforma care sa semene cu cea de jandarm, se dadea drept angajat al institutiei si apoi incerca sa stoarca bani de la trecatori, dupa ce-i legitima. Planul i-a functionat pana in momentul in care a dat nas in nas .

Caz HALUCINANT in Alba! Un profesor de religie, suspectat ca a lasat insarcinata o eleva

O eleva a Liceului Tehnologic de Turism si Alimentatie din Arieseni, judetul Alba, ar avea un copil cu profesorul de religie al unitatii de invatamant.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )