Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profi, investitii de peste 50 de milioane de euro programate pentru 2018

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Profi, investitii de peste 50 de milioane de euro programate pentru 2018

Profi va investi in 2018 o suma de peste 50 de milioane de euro in extinderea retelei, a declarat Daniel Cirstea, director general al Profi Rom Food, pentru Wall-Street. ro. Strategia companiei este de a deschide in fiecare an cel putin la fel de multe. continuă pe Wall-Street Ro

Portul turistic de pe malul Borcei, o investitie de peste 18 milioane de euro. Consilierii au aprobat studiul de fezabilitate

Realizarea portului turistic pe malul Borcei prinde contur la Calarasi. Consilierii judeteni au aprobat documentatia tehnico-economica pentru dezvoltarea turistica a bratului Borcea, faza studiu de fezabilitate, valoarea totala a investitiei, care se va realiza pe o suprafata de peste 81. 000 metri patrati, fiind de peste 18 milioane de euro.

Peste trei milioane de germani au cerut sa-si consulte dosarul intocmit de fosta politie politica Stasi

Peste trei milioane de germani au facut cerere de la unificarea Germaniei, survenita in urma cu aproape trei decenii, pentru a avea acces la dosarul personal intocmit de fosta politie politica est-germana Stasi, a anuntat miercuri seful biroului de registratura al Stasi, Roland Jahn, citat de agentia DPA transmite Agerpres.

Telekom vrea sa vanda 97 de imobile pentru aproape 63 milioane euro

97 de cladiri, apartamente si spatii de depozitare ale Telekom Romania Communications fost Romtelecom) au fost scoase la licitatie, pretul total solicitat ridicandu-se la 62,9 milioane de euro. Cea mai scumpa proprietate scoasa la vanzare este cladirea Tandem din spatele Palatului Telefoanelor, pentru care compania controlata indirect de Deutsche Telekom este de 8 milioane de euro, fara TVA.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )