Libnet.ro
UNICEF

10:15

Profitul net consolidat al Grupului BVB a scazut cu 45% in primul semestru

România Liberă România Liberă,
Profitul net consolidat al Grupului BVB a scazut cu 45% in primul semestru

Profitul net consolidat al Grupului Bursei de Valori Bucuresti BVB) a scazut cu 45% in primul semes. continuă pe România Liberă

In lipsa ofertelor publice, profitul Bursei de Valori Bucuresti s-a prabusit

Profitul net consolidat al Grupului BVB a atins in primul semestru din 2019 nivelul de 3,87 milioane lei, in scadere cu 45% comparativ cu anul anterior, acesta fiind obtinut in proportie de 73% din segmentul de tranzactionare, in timp ce profitul.

PE FONDUL DIMINUARII DRASTICE A VALORII OFERTELOR Profitabilitate Grupului BVB coboara cu 45%, in primul semestru

Lipsa ofertelor a fost puternic influentata de perceptia investitorilor asupra modificarilor cadrului legislativ din tara noastra, cu impact direct in piata de capital, se precizeaza in raportul BVB.

PE FONDUL DIMINUARII DRASTICE A VALORII OFERTELOR Profitabilitatea Grupului BVB coboara cu 45%, in primul semestru

Lipsa ofertelor a fost puternic influentata de perceptia investitorilor asupra modificarilor cadrului legislativ din tara noastra, cu impact direct in piata de capital, se precizeaza in raportul BVB. * Victor Ionescu, director general al OPCOM: Speram ca intr-un an, un an si jumatate, toate procesele necesare pentru functionarea CCP-ului sa fie incheiate.

DE LA 423 MILIOANE LEI LA 384 MILIOANE LEI Profitul net al Raiffeisen Bank a scazut, in prima jumatate a anului

Profitul net al Raiffeisen Bank a scazut, in prima jumatate a anului in curs, la 384 milioane de lei, de la 423 milioane de lei - profitul inregistrat in aceeasi perioada din 2018. Activele totale ale Raiffeisen Bank au crescut, in perioada analizata, pana la 40 miliarde lei plus 5%), potrivit unui comunicat de presa al bancii. Activitatea de creditare a continuat sa creasca, iar soldul creditelor nete acordate clientilor bancii a ajuns la 26,22 miliarde de lei, in crestere cu 11%, fata de perioada similara a anului 2018.

STUDIU COFACE: Insolventele au scazut in primul semestru, dar au crescut radierile

Numarul de companii in insolventa a scazut in primul semestru al acestui an cu 33%, insa aceasta diminuare este compensata de cresterea numarului de firme radiate in timp ce intarzierile la plata cresc semnificativ, iar companiile mari se confrunta cu un mediu economic dificil, conform unui studiu realizat de Coface.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )