Libnet.ro
UNICEF

10:00

Profitul net al Oltchim a fost de 1,68 milioane euro, in crestere cu 76%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profitul net al Oltchim a fost de 1,68 milioane euro, in crestere cu 76%

Profitul net al combinatului Oltchim, aflat in insolventa, a fost, in trimestrul intai al acestui an, de 1,68 milioane de euro, in crestere cu 76% fata de profitul afisat pentru perioada similara din 2016, potrivit unui raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Profitul net al Oltchim a crescut cu 76%

Profitul net al combinatului Oltchim, aflat in insolventa, a fost, in trimestrul intai al acestui an, de 1,68 milioane de euro, in crestere cu 76% fata de profitul afisat pentru perioada similara din 2016, potrivit unui raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Misterul jafului de 1,6 milioane euro de la BCR Arges. De ce nu are Politia niciun suspect dupa 3 ani si jumatate de ancheta

In octombrie 2013, Politie Arges a primit 12 plangeri de la cetateni care reclamau ca, din cutiile de valori pe care le aveau la sucursala Arges a BCR, le-au disparut mari sume de bani, valoarea totala a pagubei fiind estimata la aproximativ 1,6 milioane euro. Dosarul nu a fost finalizat nici acum. Mai mult, in dosar nu apare niciun suspect.

Contract de finantare de 28 de milioane euro pentru managementul deseurilor in judetul Maramures

Ministrul delegat al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a semnat vineri un contract de finantare in valoare totala eligibila de 28 milioane euro pentru faza a doua a unui proiect de management al deseurilor in judetul Maramures, prin intermediul caruia vor fi inchise sau reabilitate sase depozite de deseuri neconforme din judet, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE).

EXCLUSIVITATE. Primarul cu partie de 7 milioane euro la Bistrita schiaza in Austria. Ovidiu Cretu a plecat in excursie pe banii comunitatii

Ovidiu Cretu, primarul PSD al orasului Bistrita, a devenit celebru dupa ce a indatorat pe 20 de ani comunitatea locala pentru o partie de schi de milioane de euro. in acelasi timp, edilul merge la schi in Austria, costurile cel putin ale uneia dintre excursii fiind suportate, in parte, de catre bistriteni.

Romania Libera: Agentia de Cadastru a dat firmelor lui Sebastian Ghita contracte de aproape 55 milioane euro

Firmele lui Sebastian Ghita au primit contracte in valoare de aproape 55 de milioane de euro de la o singura institutie a statului roman: Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara, scrie Romania Libera.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )