Libnet.ro
UNICEF

01:06

Contract de finantare de 28 de milioane euro pentru managementul deseurilor in judetul Maramures

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Contract de finantare de 28 de milioane euro pentru managementul deseurilor in judetul Maramures

Ministrul delegat al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a semnat vineri un contract de finantare in valoare totala eligibila de 28 milioane euro pentru faza a doua a unui proiect de management al deseurilor in judetul Maramures, prin intermediul caruia vor fi inchise sau reabilitate sase depozite de deseuri neconforme din judet, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE). continuă pe Ziarul Bursa

Oferta de 15 milioane de euro pentru Alibec

Prin evolutiile sale in scurta perioada petrecuta la Steaua atacantul Denis Alibec a starnit atentia cluburilor din Europa, iar Gigi Becali sustine ca are in acest moment o oferta de 15 milioane de euro pentru jucatorul sau.

Digi Communications NV, compania mama a RCSRDS, vrea sa atraga pana la 270 milioane euro prin vanzarea de actiuni pe Bursa din Bucuresti/Cate actiuni detine Zoltan Teszari

Digi Communications NV, compania mama a RCSRDS, a publicat prospectul de listare in care se arata ca vrea sa atraga pana la 1,2 miliarde de lei circa 270 milioane euro) din vazarea a peste 21,7 milioane de actiuni. La acest moment se asteapta ca pretul pe actiune sa fie cuprins intre 38 de lei si 56 de lei, perioada de subscriere fiind intre 28 aprilie si 10 mai. Printre actionarii care isi vand o parte din actiuni se numara si miliardarul oradean Zoltan Teszari, actionarul principal al Digi Communications NV, care controleaza direct si indirect 56,93% din companie.

VIDEO Scurtmetraj cu masini Aston Martin de 76 milioane euro realizat pentru a sarbatori deschiderea unei noi uzine

Aston Martin a deschis o noua uzina in St Athan, Regatul Unit, moment marcat printr-un scurtmetraj in care sunt abuzate cele mai scumpe si mai rare masini ale marcii o valoare cumulata de 76 milioane euro. Noua fabrica Aston Martin din St Athan este a doua a marcii.

Cifra de afaceri a Orbis a crescut cu 7,6%, pana la 62 milioane euro

Grupul hotelier Orbis a inregistrat, in primul trimestru din 2017, o cifra de afaceri de 62 milioane de euro, in crestere cu 4,4 milioane euro - 7,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Indicii, in scadere, pe un rulaj de 8,6 milioane euro

Sase dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in depreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 39 milioane de lei 8,6 milioane euro), mai mare decat marti 17,25 milioane lei).

Indicii BVB au inchis in crestere, pe o lichiditate de 9,2 milioane euro

Toti indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in apreciere sedinta de tranzactionare de astazi.

Guvernul a alocat 30 de milioane lei pentru patru banci de sange, tesuturi si celule umane

Guvernul a aprobat, printr-o Hotarare, alocarea sumei de 30,1 milioane de lei, pentru anii 2017-2018, necesara Ministerului Sanatatii, in vederea indeplinirii obiectivelor din cadrul unui proiect PHARE pentru implementarea directivelor Uniunii Europene privind bancile de sange, tesuturile si celule umane, informeaza un comunicat oficial.

Guvernul aloca 14,43 milioane lei pentru protectia copiilor cu tulburari de comportament, in perioada 2017-2019

Guvernul a aprobat, joi in sedinta, crearea a cel putin 8 servicii specializate de tip rezidential si a cel putin 8 centre de zi pentru copiii cu tulburari de comportament, in vederea reintegrarii lor scolare, familiale ori sociale, in acest scop, prin programul de interes national in domeniul protectiei drepturilor copilului, pentru perioada 2017-2019, vor fi alocate 14,43 milioane lei, informeaza News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2235 seconds )