Libnet.ro
UNICEF

15:15

Profitul net OMV Petrom a crescut cu 64% anul trecut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Profitul net OMV Petrom a crescut cu 64% anul trecut

Profitul net OMV Petrom a crescut cu 64% anul trecut, la 4,07 miliarde lei, de la 2,49 miliarde de lei in 2017, la acest rezultat contribuind segmentul Upstream. continuă pe Wall-Street Ro

Statul va lua aproximativ 50 de MIL.euro din profitul OMV Petrom prin Ordonanta 114

Statul va lua aproximativ 50 de milioane de euro din profitul OMV Petrom prin Ordonanta de Urgenta 114/2018, potrivit lui Stefan Waldner, directorul financiar al grupului.

DIN REZULTATUL ANULUI TRECUT: OMV Petrom propune un dividend cu randament de 8%

OMV Petrom SNP) propune distribuirea catre actionari, din rezultatul anului trecut, a unui dividend brut de 0,027 lei/titlu.

OMV Petrom amana decizia privind investitia in Marea Neagra din cauza OUG 114 - DOCUMENT

Compania OMV Petrom arata in raportul oficial privind rezultatele financiare din 2018 ca nu va lua o decizie privind o posibila investitie in inceperea productiei de gaze in perimetrul Neptun Deep din Marea Neagra si motiveaza amanarea vorbind de mediul legislativ actual care nu ofera conditiile necesare.

Amenzi cu 250% mai mari, de 430 milioane de lei, anul trecut. Cine sunt ghinionistii care le-au primit

Consiliul Concurentei a aplicat anul trecut amenzi de 435. 856 lei 93 milioane euro), cu 253,5% mai mult decat in anul anterior, cand acestea au insumat 123 milioane de lei.

Dragnea, dupa patru ore de discutii cu primarii: Vor avea cel putin bugetele de anul trecut/ Primarii, n continuare nemultumiti: Cetatenii vor plati povara

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la finalul a peste patru ore de discutii cu primarii nemultumiti de banii pe care ar urma sa ii primeasca administratiile locale de la buget, ca sunt asigurari de la Guvern ca vor avea cel putin bugetele de anul trecut, iar acolo unde nu vor putea fi acoperite cheltuielile, Guvernul va suplimenta sumele. Primarii au plecat tot nemultumiti, anuntand ca discutiile vor continua joi la Ministerul Finantelor.

Peste 2.000 de someri si-au gasit o slujba anul trecut, in Baragan

Peste 2. 000 de someri au reusit sa se incadreze in munca anul trecut, in judetul Calarasi. Conform Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de MuncaAJOFM), mai mult de jumatate dintre acestia sunt barbati.

PENTRU ANUL 2018: OMV Petrom - salt cu 64% a profitului net

Conducerea companiei propune distribuirea unui dividend cu randament de 8%.

Comertul cu amanuntul a crescut cu peste 5% anul trecut

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a crescut in 2018 fata de anul 2017, atat ca serie bruta, cu 5,4%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )